dilluns, 12 d’octubre de 2009

Dilluns musical: rock teutó.


Avui recomano el nou single dels Rammstein, Pussy. Sobretot per la seva lletra tan profunda. S'ha de reconèixer el mèrit d'algú que és capaç d'escriure una tornada tan carregada d'esperit líric com aquesta:
You've got a pussy,
I have a dick,
So what's the problem?
Let's do it quick.
Només per això val la pena sentir la cançó. Amb arguments com aquest, un entendria que es lliguessin totes les nenes que se'ls posen a prop, però alguna cosa no deu acabar de funcionar, perquè més tard diuen:
Take me now, oh don't you see,
I can't get laid in Germany.
Potser per això els eixerits dels Rammstein han portat a l'extrem el vell truc rocker de "amb l'excusa de rodar un clip m'ho faig amb unes quantes nenes maques; exigències del guió!". Fins ara l'exemple més escandalós era aquest, però els alemanys l'han superat en escreix. No tan sols morregen les rosses sinó que se les repassen de dalt a baix. (Nota: el vídeo l'haureu de buscar per internet perquè no és apte per a tots els públics).

8 comentaris:

Clidice ha dit...

Jo a en Till Lindeman gairebé li perdono tot, però aquesta cançó no sé pas com prendre-me-la :S i mira que ja fa dies que m'ho rumio

Arare ha dit...

jo veuré el video després, quan acompanyi ma mare a casa seva, no fos cas que se'ns posés tontorrona, ara!
;)

Galderich ha dit...

Ha, ha... com es nota que estas a Anglaterra i avui treballes. Nosaltres avui celebrem el Pilar i les oficines són buides... bona estratègia per no aconseguir més acomiadaments!
Per altra banda t'ho has currat amb la bandera mig espanyola que hi surt i els pilars que exhibeix la penya... tot molt nacionalista i apropiat per un dia com avui!

bamboo ha dit...

Quin obsequi els fas a tota la penya que es deixa verdaderes fortunes amb compres per internet! A més amb l'acompanyament musical (molt bó)ajuda a marcar el ritme de les altres activitats que suggereix fer aleshores

Cesc ha dit...

No sabia que existia... he entrat i veig que si busques trobes moltes coses!

SM ha dit...

Galderich, t'asseguro que qualsevol bandera que pugui sortir és aliena a la meva voluntat. De pialrs en surten molts, però cap verge (m'ho has servit en safata...).

Galderich ha dit...

No parlava de verges sinó de devotes de la Verga del Pilar! ;-)
Patriotes com tu és el que necessita aquest España!

SM ha dit...

Més que del Pilar, les devotes ho són del Piló (mira com s'hi amorren...)

[Podríem seguir així tot el dia, segur... ;-)]