tag:blogger.com,1999:blog-31976200.post5009257977245338526..comments2024-03-12T14:41:01.268+00:00Comments on bloGuejat: Postals d'estiu (VIII): steak tartarSalvador Maciphttp://www.blogger.com/profile/15880880832583847029noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-54473300763626075752010-09-06T11:23:28.089+01:002010-09-06T11:23:28.089+01:00No he tastat mai la carn crua, ni en versió tartar...No he tastat mai la carn crua, ni en versió tartar ni en versió carpaccio, i no crec que ho faci mai... Em fa certa angúnia...Núrhttps://www.blogger.com/profile/00491641522117242485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-55064272613696286852010-09-04T23:07:10.216+01:002010-09-04T23:07:10.216+01:00Sort que ja no t'has de passar un dia a cavall...Sort que ja no t'has de passar un dia a cavall per menjar-lo. Una <i>delicatessen </i>que no a tots els llocs el saben fer bé.Alyebardhttps://www.blogger.com/profile/06453695870135560805noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-42989485581043392982010-09-04T20:58:00.765+01:002010-09-04T20:58:00.765+01:00Jo agafaré unes patatones :-))
I també he pensat ...Jo agafaré unes patatones :-))<br /><br />I també he pensat amb Mr. Bean, amagant steak tartar sota el tovalló, dins la sucrera, a la bossa de la dona de la taula del costat... :-))Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-78306883596628497662010-09-04T19:26:09.106+01:002010-09-04T19:26:09.106+01:00Aquests tàrtars eren (son) uns bàrbars...Aquests tàrtars eren (son) uns bàrbars...Brianhttps://www.blogger.com/profile/14413309300746037635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-19878884354422809152010-09-04T15:20:46.090+01:002010-09-04T15:20:46.090+01:00doncs mira! a mi m'hi sobren les patates i aqu...doncs mira! a mi m'hi sobren les patates i aquest enciam grossot i maldestre de la fotografia! que un <i>steak tartar</i> és una menja civilizadíssima i convé gaudir d'un cambrer que el prepari <i>comme il faut</i>, i l'amanida tallada a la mida justa que t'hi càpiga a la boca d'un mos, no féssim una desgràcia amb l'amaniment. Vaja, que en això sóc tiquis-miquis cosa mala :P Per cert que primer t'anava a dir el mateix que en <b>Girbén</b>, i és que el blog d'en <a href="http://cuinagenerosa.blogspot.com/2010/09/contradiccions-entorn-dun-bistec-tartar.html" rel="nofollow">Manel</a> és molt perillós :)Clidicehttps://www.blogger.com/profile/03980871897747265372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-72336341986195036682010-09-04T15:15:53.906+01:002010-09-04T15:15:53.906+01:00arggggggg!!!
no he pogut mai amb la carn crua, qu...arggggggg!!!<br /><br />no he pogut mai amb la carn crua, que els déus em perdonin!<br />JO, com la Silvia, cada cop sóc més vaca, vull dir, vegetariana.<br />Ara, les patates, si que me les menjaria totes, eh?<br />Bon profit!!Montsehttps://www.blogger.com/profile/06718469984932848530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-54348738854443184912010-09-04T14:50:05.344+01:002010-09-04T14:50:05.344+01:00A mi m'agrada el carpaccio, però sóc més del d...A mi m'agrada el carpaccio, però sóc més del de salmó o bacallà. <br />Amb la carn crua em costa més, crec que em passaria exactament com al Mr. Bean...jomateixahttps://www.blogger.com/profile/17185624241803045167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-81118329481454915532010-09-04T14:38:51.001+01:002010-09-04T14:38:51.001+01:00Nyam nyam!!!Nyam nyam!!!Ferran Portahttps://www.blogger.com/profile/07974026239652361191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-73873127941033249352010-09-04T09:12:46.491+01:002010-09-04T09:12:46.491+01:00Ja és, sembla que hi hagi una ofensiva "steak...Ja és, sembla que hi hagi una ofensiva "steak tartar" a la xarxa; sinó passa't pel bloc del Manel (Cuinar és generós) i veuràs quin tractat sobre la carn crua que ha escrit.en Girbénhttps://www.blogger.com/profile/10590547499074724302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-86290748769377864262010-09-04T09:04:51.501+01:002010-09-04T09:04:51.501+01:00No puc evitar recordar-me de Mr.Bean cada cop que ...No puc evitar recordar-me de Mr.Bean cada cop que veig un steak tartar.<br />D'altra banda, jo a les vaques m'assemblo cada cop més, no per boja ni per gorda sinó perquè m'agrada menjar verd.Sílvia Tarragó Castrillónhttps://www.blogger.com/profile/09923689544264251181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-83002400523382873022010-09-04T08:58:36.681+01:002010-09-04T08:58:36.681+01:00Un platasso potser un pèl ombrejat els darrers any...Un platasso potser un pèl ombrejat els darrers anys per la moda del deliciós carpaccio.<br /><br />Les patates de xurreria (també) hi van d'allò més bé. Sense discussió.òscarhttps://www.blogger.com/profile/05324739233663667455noreply@blogger.com