tag:blogger.com,1999:blog-31976200.post9110446955570036153..comments2024-03-12T14:41:01.268+00:00Comments on bloGuejat: Sí, la carn causa càncerSalvador Maciphttp://www.blogger.com/profile/15880880832583847029noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-63597609839923767322015-11-07T13:13:33.015+00:002015-11-07T13:13:33.015+00:00Gràcies per l'aclariment i l'explicació v...Gràcies per l'aclariment i l'explicació va bé llegir algú com tu que apart de ben informat i expert ho narres de manera clara i entenedora..... Elfreelanghttps://www.blogger.com/profile/01293261072991928037noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-81914084050334547952015-11-04T17:36:13.184+00:002015-11-04T17:36:13.184+00:00Com tot, s'ha de tenir cap i sobretot menjar e...Com tot, s'ha de tenir cap i sobretot menjar el més sa i variat que es pugui, i són productes ecològics, millor.<br />M'ha agradat molt l'article.Derichttps://www.blogger.com/profile/18345484856159307399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-29998647046548748272015-11-03T10:57:33.111+00:002015-11-03T10:57:33.111+00:00Com diu la meva mare: "Totes les masses pique...Com diu la meva mare: "Totes les masses piquen!" <br />Crec que, com dius, la intenció de l'OMS era recordar que l'excés de carn vermella no és bona, que s'ha de buscar l'equilibri. A mi els metges em solen dir el contrari, que mengi carn vermella, perquè no en menjo gairebé mai i perquè com a moltes dones, tendeixo a estar baixa de ferro. <br />Crec que els diaris, per interessos varis, han manipulat de certa manera la notícia per crear l'histèria i desacreditar d'alguna manera l'OMS, pintant-los com una mena de xalats que diuen barbaritats. A jutjar pel facebook i twitter, ho han aconseguit. Això em recorda al documental Fed Up, suposo que el coneixes, sobre el sucre en la dieta nord-americana. Els lobbys ficant la mà al govern i a la salut dels nord-americans, aquests tan emmetzinats física i mentalment que si l'associació mèdica americana aconsella o adverteix del perill de certs productes posen el crit al cel. I què ha acabat passant? Doncs que moltes escoles, moltíssimes, els qui els serveixen menjar són cadenes com McDonals i Pizza Hut. És un resum una mica barroer, però és més o menys així. Això aquí de moment és inconcebible, per sort. Però tenim en comú que tendim a menysprear el missatge del metge, com aquell parent pesat que sempre et ve amb la mateixa cançoneta. Pots fer cas o no al que diu l'OMS, ets lliure de creure i fer amb el teu cos el que vulguis. Però si tens fills, tens una responsabilitat. És més que probable que el que tu mengis a casa també ho menjarà el teu fill, per tant t'has d'obligar a una dieta equilibrada per ell. Perquè l'alimentació forma part de l'educació, i el nen que serà adult ha de saber triar una dieta sana.Roselleshttps://www.blogger.com/profile/06240021785569843914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-83489793574977040752015-11-02T22:29:01.039+00:002015-11-02T22:29:01.039+00:00Ha, ha... jo sóc dels de la conyeta. Què hi farem,...Ha, ha... jo sóc dels de la conyeta. Què hi farem, sembla que tots els estudis vagin destinats als petits plaers i això que s'ha posat de moda dir que els petits plaers són l'essència de la Vida. En fi, som contradictoris.<br /><br />Per cert, per quan l'estudi de l'OMS que digui que cardar és bo per la salut i sobretot pel sistema cardiovascular i que doni pautes? ;-)Galderichhttps://www.blogger.com/profile/01475952950143903803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-73203578016205916492015-11-02T17:17:21.328+00:002015-11-02T17:17:21.328+00:00el que més emprenya de tots els estudis, trampes o...el que més emprenya de tots els estudis, trampes o manipulacions del que mengem és que arriba un moment que no saps si és pitjor un bròquil transgènic o carn vermella amb clambuterol o el que sigui que els injecten.<br />Queden realment coses de confiança? O hem d'anar cada cop més als productes bio que realment ho siguin. Estem perdent la confiança i el pitjor de tot és que tenim molts motius per fer-ho.<br />De moment segueixo amb la moderació de sempre i sense fer cas al Xexu prepararé la brasa per uns bons pinetells a la brasa.Garbí24https://www.blogger.com/profile/11530950066492615578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-42941854820201190292015-11-02T14:54:06.650+00:002015-11-02T14:54:06.650+00:00La veritat és que no deixaré de menjar carn vermel...La veritat és que no deixaré de menjar carn vermella, ni processada, ni res de res. Sóc carnívor, i no menjo carn cada dia perquè és cara, i perquè també m'agraden altres coses. Que tindré un càncer? Probablement, però no crec que vingui per aquí la cosa. També deien que menjar molts bolets augmenta el risc de càncer, i quan arriba la tardor mig país es torna boig. I ara ens hem de preocupar pel bull i la catalana? Au vinga. No ho deia un famós investigador que el que provoca càncer és viure? Doncs això.<br /><br />El que m'ha impactat més de tot l'article és... el 'Què és el càncer...?' ja té 5 anys??? OMG...Sergihttps://www.blogger.com/profile/08735151452501299430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-38015974594830601082015-11-02T11:06:02.490+00:002015-11-02T11:06:02.490+00:00Ja estava esperant el teu article :)
Està clar que...Ja estava esperant el teu article :)<br />Està clar que el millor és ser moderat amb tot i esperar que aquesta loteria no ens toqui. Però la gent que està encarregada d'informar-nos haurien de pensar-s'ho millor abans de provocar l'alarmisme, encara que a hores d'ara tots tenim més seny del que sembla i ens agafem les coses amb calma i analitzant bé les informacions que ens arriben.jomateixahttps://www.blogger.com/profile/17185624241803045167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-22011286464667937422015-11-02T08:58:11.233+00:002015-11-02T08:58:11.233+00:00es cert, fa ja molt de emps que se sap que la carn...es cert, fa ja molt de emps que se sap que la carn vermella porta càncer, i l'embotit en general, o sigui, que si una persona menja 300 kilos de carn vermella diaris durant cinquanta anys, possiblement tingui un càncer.,<br />El pare, que va morir fa una setmana ha menjat tota la vida embotit cada dia, com servidor i ja ho veus, ell fins als 98 i jo amb 70 enara ni he anat mai al metge,<br />Rere aquestes informacions, sempre hi ha obscurs interessos que en aquest cas se m'escapa i encara que soni a demagògic, al món hi ha milions de persones que passen gana o es moren de fam i als qui no els importaria menjar carn vermella, embotit o el que sigui, per què això si que els mata. D'això s'hauria de preocupar la OMS....<br /><br /><br />salutFrancesc Puigcarbóhttps://www.blogger.com/profile/04899575095259427908noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-31976200.post-28537682562457460252015-11-02T07:52:58.589+00:002015-11-02T07:52:58.589+00:00L'article d'en Dani ja em va confirmar el ...L'<a href="http://ciencia.ara.cat/centpeus/2015/10/27/hem-de-patir-per-la-carn/" rel="nofollow">article d'en Dani</a> ja em va confirmar el que sospitava, i que tu diguis més o menys el mateix també concorda, un servidor seguirà menjant bistecs amb la moderació de sempre i allunyant-me dels fumadors i ja està.Anonymousnoreply@blogger.com