diumenge, 8 de març del 2009

Afers exteriors.

Vaig tenir el gust de passar el darrer dissabte amb en Miquel Calçada i el seu equip d'Afers exteriors. He de dir que va ser una experiència molt interessant i agradable. Com a emigrant oficial que sóc, i pel fet d'anar sortint de tant el tant als mitjans, ja no se'm fa estrany que em reclutin quan la caravana d'un programa de viatges passa a prop meu. Però aquesta vegada va ser molt diferent de la darrera. No em vaig trobar amb una estrella de la televisió que volia brillar constantment per sobre dels seus convidats, com passa algunes vegades. Tot el contrari. En Miquel és, primera, un gran professional i, segona, una gran persona.


La filmació de l'entrevista, que s'emetrà a la propera i última -diuen- temporada del programa, va tenir moments divertits. Tot enmig d'una conversa molt distesa i informal, plena de tota mena de temes estimulants. Poder fer una cervesa i unes típiques salsitxes de les Midlands amb el Mikimoto, un personatge que sempre he seguit de prop, va ser un regal inesperat. Sobretot perquè després d'unes hores de passejar pels camps ja em semblava que érem amics de tota la vida. Ja sabeu: atents a l'Afers exteriors a partir de setembre. (Foto gentilesa de F.O.)

13 comentaris:

Marta Contreras ha dit...

Avisa'ns!!!

kweilan ha dit...

Hola! Com que fa poc -ahir- que he aterrat al teu bloc, no sabia que vivies fora. Estaré pendent perquè a més aquest programa m'agrada força.

Fina ha dit...

Això, això, ja avisaràs eh?

Vols dir que no acabaràs sent el científic més famós del món? :-)

Enhorabona!

jaka ha dit...

Oh!! que xulo !!! no m'ho perdré!!!

:D

Ferran Porta ha dit...

És genial aquest programa; l'he seguir sempre en directe o per internet. No sabia que hi hauria una temporada més, pensava que ja s'havia acabat per sempre. No me la perdré!

Flanagan ha dit...

Bé, no sé com serà l'afers exteriors, però al youtube he flipat amb la teva faceta de DJ :)

JRoca_Font ha dit...

En Miquel i el seu equip van fer un format pioner al nostre país que era el "Persones humanes". M'imagino que aquest format devien treure'l dels EUA però va tenir mèrit adaptar-lo tan bé a TV3; ara ningú se'n recorda i rep crítiques per l'Afers Exteriors perquè diuen que viatja "de gorra" per tot el planeta.
M'agrada aquest homenatge que has fet a aquest gran comunicador i gran català que és en Miquel Calçada.
Salut

David Gálvez Casellas ha dit...

Midlands? On de les Midlans? Resulta que --en una de les meves fases angleses-- vaig passar un any clausurat en un campus a les West Midlands, prop de Stoke-on-Trent... No recordo gairebé res de la ciutat, t'ho ben juro.

Estarem atents a les pantalles, doncs!

Metaljack ha dit...

Ja tinc ganes de veure-ho

Anònim ha dit...

Uau!
Sí, avisa'ns quan l'emetin… que el veurem a través del 3alacarta. Quina il·lusió! I quin honor que t'entrevistés en Miquel Calzada.

assumpta ha dit...

Sembl d'aquelles persones que són iguals amb càmera davant o sense.
A mí sempre m'ha agradat força seguir-lo i Afers exteriors n'és una bona manera.
Ei, suposo que ja ens avisaràs més concretament,no?
Salut !

GM Newgrange ha dit...

Ei... enhorabona!!!
N'he sentit a dir de tota mena d'en MC, però me'n refio ara del teu bon criteri i me'l miraré amb bons ulls. I ja estarem al cas per no perdre'ns aquesta oportunitat de veure't a la pantalla...

Salvador Macip ha dit...

Gràcies a tots pels comentaris. Ja avisaré quan toqui.

Flanagan, ja veus, un té cops amagats...

David, les meves Midlands són les altres, les de l'Est, però suposo que molta diferència no deu haver-hi.