dimecres, 22 de juliol del 2009

L'escollit (XXI)


Carles Bellver és un escriptor inquiet amb una forma d'aproximar-se a la ficció molt interessant. Pioner catosfèric (el seu primer bloc és del 2002), darrerament s'ha dedicat a més a explorar noves dimensions de la creació literària. Ell és responsable del primer microconte en temps real escrit en català (que jo sàpiga), 24 hores CH. B., que s'anava construint hora a hora davant els ulls del lector gràcies al twitter.

Per al seu nou experiment, seleccionat avui a L'escollit, Bellver ha tirat de twitter per organitzar un diàleg al ciberespai entre dos personatges imaginaris. Si no el vau seguir en directe, ara podeu trobar recollit aquí. Esperem amb interès la propera acció creativa.

4 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Potser semblaré una mica tiquis miquis, però ara em mirava el relat i no acabo de veure que fos en "temps real". Ell l'havia escrit prèviament i el va publicar a trossets de forma automàtica. No sé si això s'ajusta gaire a les característiques d'un sistema en temps real :)

En tot cas és una proposta original i el relat m'ha agradat molt. Me'n vaig a llegir el diàleg!

Salut!

Carles Bellver Torlà ha dit...

Gràcies per seleccionar-me :-)

Un aclariment: Iussuf Almamlaka no és un personatge meu, sinó el pseudònim d'un altre escriptor que no sóc jo. És a dir, es tractava d'una conversa entre un alter ego meu i l'alter ego d'un altre escriptor.

Salvador Macip ha dit...

Error imperdonable, Carles, culpa de les presses! Ja l'he esmenat.

Toni En Blanc ha dit...

Guau! Què curiós i quanta imaginació tenen alguns... impressionant :)