dilluns, 23 de novembre del 2009

Dilluns musical: ...i un altre supergrup.

Les reunions de músics famosos a vegades donen resultats bons, a vegades desastrosos. Aquest és el darrer exemple, i jo el posaria al primer grup. El triumvirat té hores de vol, la majoria d'elles a les esquenes del baixista, el membre silenciós dels Led Zeppelin. Aquest és el primer single del disc que va sortir la setmana passada, que satisfarà als amants del rock més clàssic i als headbangers (hola Lluís!). Que no es digui que aquest VJ no posa una mica de tot. Them crooked vultures, New fang.

8 comentaris:

Toni En Blanc ha dit...

Hauries d'editar un CD recopilatori de tots els temes que proposes els Dilluns Musicals... 'CDjat! La música del bloGuejat' podria ser el nom, jaja.

Salut!

Clara Esquena i Freixas ha dit...

Salvador, no té res a veure amb aques post però he llegit el teu article al blog de El Mundo sobre l'estudi que relaciona el consum de "gominoles" amb el comportament violent.
Potser t'interessarà el treball de la "Mental Health Foundation", que estudia la relació que existeix entre determinats aliments i els trastorns mentals:

http://www.mentalhealth.org.uk/welcome/

Salutacions!

Xussep ha dit...

Quina mé!!

Clidice ha dit...

doncs a mi m'ha fet xalar una bona estona :) senquiu boss :)

Lluís Bosch ha dit...

Ostres! tens tota la raó en què això sí que és un supergrup. De veritat. També aprovo la proposta que facis un recopilatori, perquè quasi no passa el dia que no escolti els Muse i l'enllaç que ens vas deixar. Acabo amb les cervicals cruixides per causa del headbanger...!

Marta ha dit...

Molt bones les imatges!

Unknown ha dit...

A mi també m'ha encantat.
Què Salvador? Comences a fer el CD recopilatori??
Et caldran permisos de drets d'autor i altres mandangues, però pel que fa a vendes... tens públic assegurat!

Salvador Macip ha dit...

Apa, ara només em faltaria haver-me de barallar amb les discogràfiques per poder fer un max mix! ;-) Miraré de muntar algun dia un playlist del spotify o una cosa així per a què ho tingueu tot concentrat, a veure quan tinc temps.

Clara, gràcies pel comentari i pel link. M'ho miro amb calma.

Xussep, tu si que dius les coses pel seu nom, eh? ;-) Ves-te passant per aquí els dilluns i un dia o altre encertaré una que t'agradai, segur.