dijous, 9 de desembre del 2010

Un concurs impossible

He començat una campanya per redimir-me dels concursos estúpids que munto de tant en tant. L'altre dia en vaig engegar un d'artistic (envieu-me fotos on surti algun dels meus llibres i la més original guanya!) i avui se m'ha ocorregut que en podria fer un de simplement impossible. Així que som-hi.

Aquest va dirigit exclusivament als quatre gats que s'han llegit El rei del món i El joc de Déu, per agrair-los la fidelitat. La pregunta és: quines dues referències camuflades a cançons apareixen en les novel·les? M'heu de dir els títols de les cançons, els intèrprets i les escenes de cada novel·la on apareixen. Pista #1 (perquè no sóc tan dolent): són referències geogràfiques de Manhattan. Pista #2 (perquè de fet sóc una bona persona): feu clic aquí. Els qui creieu que teniu la resposta envieu-la per email (el trobareu al web).

El cert és que no espero que ningú l'encerti, però per si de cas, el premi ofert és el de sempre: qualsevol dels meus llibres, dedicat i sense despeses d'enviament. Ànims!

12 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

D'això se'n diu fidelitzar els lectors!

Anònim ha dit...

Se'm gira feina! Vull llegir "El joc de Déu", ja!!!!

Que algú enlenteixi el moviment de rotació de la Terra per a fer els dies més llargs!

Josep ha dit...

Estil musical?

Salvador Macip ha dit...

Josep, al final us ho acabaré posant massa fàcil i ja no serà un concurs impossible... Va: rock clàssic, una dels 60s i l'altra dels 70s.

Alyebard ha dit...

Això no és fa! que "El joc de Déu" me'l porten els reis i ja haurà caducat el concurs!!

Salvador Macip ha dit...

Alyebard, no pateixis que no crec que d'aquí a reis l'encerti ningú... De fet, tampoc crec que tu guanyis!! ;-)

Sergi ha dit...

No senyor, no ets tan bona persona. Espera't una mica, no? Que el puto Follett és molt lent de llegir, i encara no he anat al Joc de Déu!! Quina injustícia. Bé, si és tan difícil, potser quan l'acabi, calculo que cap els últims dies de l'any, potser el concurs encara és obert.

jomateixa ha dit...

ups, ho confesso, no he llegit el rei del mon...

Deric ha dit...

Jo he llegit El joc de Déu i recordo que hi ha alguna referència musical però si és un concurs impossible, doncs no em molestaré gaire a buscar-lo
;)

Salvador Macip ha dit...

XeXu, tens tremps de sobres d'acabar el Follet i començar-ne un altre fins i tot... i malgrat tot no crec que ho trobis! :-)

Deric, li estàs posant les coses fàcils al XeXu. Tu ets dels pocs afortunats que pot participar!

Clidice ha dit...

Bé, El rei del món tengui però l'altre no :( d'això, el premi és un pernil deies?

Ferran Porta ha dit...

Tu no ets un científic, rei, ni tampoc un escriptor: tu ets un comercial de tres parells de nassos!