dimecres, 17 d’agost del 2011

La importància de tenir un pallasso a mà

Uns científics israelites acaben de publicar un article on (suposadament) demostren que la fertilització in vitro és molt més eficaç si uns pallassos entretenen les senyores just després del tractament. El treball em sembla que no menciona com se’ls va ocórrer provar una idea tan original.

No sé si us adoneu de les conseqüències trasbalsadores que això pot tenir per als hàbits reproductius de la raça humana. Perquè si l’invent funciona tan bé en el cas del sistema artificial, hem de suposar que quan s’usen mètodes més casolans també hauria de fer el seu efecte.

Així, fent cas als savis, si vols tenir fills el més pràctic és portar-la corrent a un circ després d'haver passat pel llit. Ah, però i si no n’hi ha cap a la ciutat? Convindria tenir a mà les obres completes de Tortell Poltrona en DVD (pronostico un èxit de vendes sense precedents de la col·lecció). Ja ho veig: els arxius de TVE rebran demandes multitudinàries de futures mares que voldran que els Payasos de la tele els proporcionin una mica d'animació post-coital. I encara més: els matrimonis rics no s’acontentaran amb succedanis i contractaran professionals per a què els facin el numeret al dormitori mateix, mentre ells es fumen una cigarreta coberts púdicament pels llençols setinats.

La revolució no es farà esperar. Les clíniques de reproducció assistida tindran una troupe de clowns en nòmina i es muntaran serveis de pallassos d’urgències per aquells qui tinguin una necessitat perentòria en plena matinada. La Facultat d’Estudis Còmics Avançats garantirà que només els qui han estat rigorosament entrenats en l’art de provocar rialles fàcils tinguin accés als nostres tàlems. El Col·legi de Pallassos de Catalunya haurà de requerir que el carnet estigui sempre en regla per poder exercir l’ennoblida professió. I no passaran massa anys abans el primer pallasso rebi la Creu de Sant Jordi per contribuir a solucionar els problemes endèmics de fertilitat que té el poble català.

En aquests temps d’espermes decadents i mares primerenques cada cop més envellides, els pallassos poden ser la salvació definitiva de la humanitat. Qui ho hagués dit.

[Dilluns 10 de juliol, 2006.]

9 comentaris:

Molon labe ha dit...

Miri, que igual la notícia és: Mentre el marit es recupera, el pallasso ajuda a deixar prenyada a la senyora... i clar, tots els nadons surten la mar de bufons i graciosos...

Marta ha dit...

M'ha cridat l'atenció la cara del pallasso. Una notícia ben curiosa! M'ha fet recordar un reportatge que l'altre dia van passar per TV d'un grup de pallassos ubicats a l'Hospital S.J. de Déu de Barcelona, que acompanyen a familiars i nens afectats de malalties oncològiques i que tan bons resultats terapèutics està donant. Ara, quan un fill digui als pares que vol dedicar la seva vida a fer de clown, aquests ja no es posaran les mans al cap!

Elfreelang ha dit...

Doncs ho trobo molt interessant! per quan els senyors del FMI i del banc mundial i vestits de pallasso? igual les borses pujarien!

Joan ha dit...

Jo els hauria fet l'estudi aquest (o similar) més bé de preu i amb la mateixa ( o millor!) eficiència.
Així que, tu que deus tenir contactes, et proposo que busquem algun passarell que ens vulgui pagar la nostra feina empíriquíssima i anem a mitges. Et sembla?

Joan Calsapeu ha dit...

Ah, però això del pallasso... ¿no era abans del coit? Món de mones!

Lluís Bosch ha dit...

Ara que veig la meva feina en perill, potser és moment de matricular-me a un curs de clown i reorientar-me professionalment. A més a més, sempre m'ha semblat que ja faig una mica el pallasso quan treballo, de manera que seria una deriva força coherent.
Estava pensant com coi deuria anar que van fer el descobriment: es va colar un pallaso en una clínica? Un infermer feia de clown a hores lliures i estava assajant?

Gemma Sara ha dit...

Home, com a usuària de la fecundació in vitro, la veritat és que ja m'hagués agradat aquesta mena d'entreteniment, perquè el procés és una mica traumàtic (amb il.lusió i acolloniment). I ara potser la Sara tindria un germanet...

jomateixa ha dit...

potser aviat hi haurà una assignatura més a medicina, així els metges ja podran fer el tractament complert.
I potser abans que una parella s'ho proposi també haurà de fer el curset el xicot per tal d'amenitzar els moments de després...
Només d'imaginar-m'ho ja m'agafa el riure, a veure si tindré sorpresa!

Salvador Macip ha dit...

Molon, és una manera com una altra d'assegurar la jugada.

Marta, els pallassos als hospitals de nanos sí que són útils. Els de la c´línica de fecundació no ho sé...

Elfreelang, posi un pallasso a la seva vida! :-)

Joan, hauríem de muntar un projecte i demanar diners al govern, a veure si cola...

Joan, abans, durant, després... tot s´hi val!

Lluís, el mé ssorprenent del cas és precisament el qeu dius tu: com se´ls va ocórrer? Els científics a vegades pensen cada cosa...

Gemma, ho haurem de proposar, això de l'entreteniment mentre et fecunden, ni que sigui per millorar l'experiència.

jomateixa, sí, el millor és entrenar la pròpia parella, així no s'ha de contractar ningú de fora!