dissabte, 24 de setembre del 2011

Miscel·lània mediàtica

Si us ve de gust llegir (i opinar) sobre el tema dels nadons a la carta i el futur de la raça humana (temes profunds per sucar el croissant de l'esmorzar de dissabte, com veieu!) passeu-vos per El Periódico a llegir el meu article d'opinió d'avui, el primer de la temporada.

L'altre dia l'Eva Piquer citava un tuit meu sobre Amazon al seu article a l'Ara. És la primera vegada que em fan un retuit en paper, no deixa de ser un concepte interessant.

I agraiexo que els companys de la sccff (societat catalana de ciència ficció i fantasia) hagin ressenyat Ullals al butlletí de tardor. Pels qui voleu estar al dia de tot el que es fa a casa nostra relacionat amb la ciència ficció, els excel·lents butlletins són molt complets i recomanables. Gràcies especials a la b.a. per les seves paraules i la seva (molt encertada) recomanació final.

Aprofito per deixar-vos també el link (minut 34:30) de la meva secció de ciència al Via Lliure del dissabte passat, on vam parlar de les notícies destacades de l'estiu (de possibles noves teràpies contra al càncer a bacteris per curar depressions).

Per acabar, no oblideu que estem regalant exemplars del miLLoringliX a través del Facebook (XeXu, això va per tu!). Només heu d'anar aquí per dir quina és la vostra paraula/frase preferida en anglès i entrareu al sorteig. Per cert, si voleu veure com barregem ficció i classes d'anglès, podeu llegir el primer capítol del llibre aquí.

La setmana que ve espero poder reprendre un ritme més decent al bloGuejat, ara que acabo a el projecte que m'ha tingut ocupat aquests darrers mesos, i canviar les reposicions per entrades fresques. Gràcies per la paciència!

10 comentaris:

zel ha dit...

Estem al dia, doncs! Abraçades!

Elfreelang ha dit...

Deu n'hi do....mediàtic ja ho ets molt

Anònim ha dit...

Hòsti company, seguir-te és una feinada, però val la pena.

salut i peles

Ferran Porta ha dit...

Ahrg, em falten hores per seguir-te!! Entre la visita al camp de concentració de Sachsenhausen (6 hores) i la festa noctura que em regalaré d'aquí a no res... demà torno al bloGuejat, apa.

Naniit!

Sergi ha dit...

Aquest cop t'has assegurat ben bé de que no guanyi! No tinc perfil de facebook, ni cap interès en tenir-lo. Així que aquest cop no tinc res a fer.

Si l'únic que s'ha ressentit aquests darrers temps ha estat el bloGuejat, pots estar més que satisfet. Amb la feinada que presentes només en aquest post, em sembla que jo em deixaria mitja vida darrere!

Mr. Aris ha dit...

Crec que ja t'ho vaig dir, però el meu Pare i jo som admiradors dels teus articles als Periodicos i els coleccionem...el meu pare et menciona a les tertulies familiars!

jomateixa ha dit...

Noi això és un no parar, cada cop que repasses el que fas o on surts em canso. També he sentit a dir que ja tens un nou llibre a punt... ho he entès bé???
jo ja m'hi he apuntat al concurs, pels que no aneu al feisbuc (facebook) repeteixo la meva participació, el meu profe d'anglès ens diu que hem de pronunciar bé aquestes paraules perquè no hi hagi mals entesos:
sheet, sheep, shit, ship

Salvador Macip ha dit...

Ferran, ja veig que prefereixes anar a un camp de concentració que llegir els meus articles... ;)

XeXu, alguna cosa havíem de fer per evitar que guanyessis aquesta vegada!

Aris, moltes gràcies, a tu i al teu pare! És tot un honor sortir a les terútiles familiars, i ho dic de debò.

jomateixa, sempre tinc llibres a punt ;). Acaba de sortir el milloringlix i he acabat el nou de divulgació, que sortirà el 2012, però els editors encara han de decidir la data. Entremig qui sap, potser alguna cosa més caurà!

MBosch ha dit...

Quina hiperactivitat!!!

Bé, a mi ja em tens participant pel Milloringlix a través de facebook.

Josep ha dit...

Et guanye xiquet!
A mi ja em van passar del Facebook i el Twitter al paper de diari fa uns mesos.
Amb foto i tot!