dimecres, 5 de setembre del 2012

Les preguntes del càncer: agraïment.

La setmana passada en van començar a parlar els diaris, així que ja us puc explicar per què us vaig demanar que em féssiu preguntes sobre el càncer. El projecte és un llibre que es dirà Què és el càncer (i perquè no hem de tenir-li por) i el publicarà Ara llibres d'aquí un uns mesos. 

Només fa un parell de dies que n'he entregat el manuscrit i ja us n'explicaré més detalls quan s'acosti el moment però mentrestant el que volia era donar-vos les gràcies a tots els qui em vau enviar preguntes via twitter, mail, blog o facebook. En vaig recollir més de cent, totes molt bones. Algunes, lògicament, estaven repetides i això em va servir per veure quins són els temes que més interessen. En vaig escollir finalment 50, que sortiran contestades a l'apèndix del llibre.

Com havia promès als Agraïments posaré els vostres noms. Us deixo aquí la llista perquè comproveu que les vostres dades estan bé. Si m'he deixat algú o preferiu no sortir o us agradaria més sortir amb un altre nom, feu-m'ho saber com abans millor.

Albert Majó Sabater, Alberto Morán Millán, Amadeu Leblanc, Anna Maria Villalonga, Ariadna Belver Comin, Assumpta, bea puig, Carme Dolz, Chryssula Kokossulis, Clidice, Cristina, Cristina Grau Mestre, David Gálvez Casellas, Eladi, Elfreelang, Encarna McCoy, El fem fatal, Enric H. March, Fausto43, Fernando del Álamo, Francesc Bover, Gabriel, Galgo Viejo, Helena Arumí, Javier Salvador, jo rai!, Joan Vissi, jomateixa, Jordi Font-Agustí, Jordi Garcia, Josep Brâut, Josep Manel Vidal, kalamar, M Àngels Vázquez Quintas, Manel Riera, Mar Creixell, Maria, Marta, Martina Golafre, McAbeu, Merce Rokins, Montserrat Brau, Montserrat Segura, Montserrat Vilardosa, Nuria Vilabella, Oscillator, Pilar Troncho, Rocío Carmona, Sergio Paredes, Sterxu, Tomas Romero Sanchez, Wrailito, XeXu, Xico Xabelç i Yáiza.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Caram, bones notícies, segur que serà un bon treball de divulgació per acostar la malaltia al públic. Encantat de col.laborar, o si més no, intentar-ho.

Clidice ha dit...

Dóna un exemplar, o dos, per venuts.

kalamar ha dit...

Em fa molta il.lusió sortir. T'envio mail.Compta amb un altre llibre venut.

Mr. Aris ha dit...

ahhh segueixo sense sortir...es la maledicció maia!

Salvador Macip ha dit...

Arreglat, Aris. M'havia oblidat d'aquesta llista!

Mr. Aris ha dit...

gràcies!

Gabriel ha dit...

Quina gran notícia...Pot estar molt bé aquest llibre!
Abans que surti crec que ja tens uns quants compradors en potència...
De fet és una manera d'agrair la gran tasca (no sempre visible) que feu els investigadors i és important que aquesta tasca arribi a la gent...
Agraït a tu per fer-nos partícep del teu projecte...
Com que de Gabriels n'hi ha uns quants...si vols afegir al costat del meu nom, el del meu primer blog (Nàufragiobrer)...
Sort i endavant!!

Assumpta ha dit...

Què interessant, Salvador!! Ho trobo una idea boníssima, saber veritablement què preocupa a la gent, quins dubtes té i explicar-ho al llibre! :-)

Un honor veure-hi el meu nom ;-)

Deric ha dit...

Segur que ajudarà molta gent!

LEBLANSKY ha dit...

B

LEBLANSKY ha dit...

Bona notícia! I ja en portes uns quants de publicats!u

montse ha dit...

Enhorabona i endavant!!!

Anna Maria Villalonga ha dit...

Moltes gràcies. L'esperem amb candeletes.

jomateixa ha dit...

Has triat tu el títol? La veritat és que a mi no em fa por, em fa pànic.
Cada cop més coneguts, amics, veïns... tenen aquesta malaltia. Sembla un bombardeig on no saps d'on et cauen les bombes i no les pots esquivar.
Esperarem impacients el teu llibre, però ja et dic ara que no crec que em puguis treure la por.