dimarts, 4 de desembre del 2012

Recull mediàtic de la setmana

Aquest cap de setmana vaig parlar una mica de ciència. A l'article d'El Periódico demanava ajut per a la ciència a casa nostra, que està en situació una mica precària i vaig aprofitar per fer propaganda de la Marató de TV3, que serà un esdeveniment molt important que pot canviar una mica la situació, almenys temporalment. Recordeu que encara esteu a temps de contribuir a la Marató de TV3 comprant el llibre (perdoneu que continuï fent-ne propaganda...). Aquest és l'anunci que està sortint als diaris aquests dies...



 ...i aquí podeu veure la meva contribució al vídeo del making of, on explico una mica de què va el text que he escrit pel llibre.

A la meva columna de l'ARA, avisava que si tots els nostres ídols són futbolistes i gent de la faràndula, al país no li espera un futur gaire brillant (i entremig explicava que passa quan ensopegues amb un científic famós i li cau el te sobre la camisa).

I finalment, els de l'editorial han penjat les primeres quinze planes de Què és el càncer aquí. Si encara no esteu segurs que és un llibre que us interessi, feu-hi un cop d'ull (i llegiu-ne crítiques aquí, aquí i aquí).

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, jo t'admiro molt per la teva capacitat de treball i esforç, per tot el que aconsegueixes, però encara no omples estadis ni portes 84 gols aquest any, oi? És el que té, a la gent els atrauen aquestes coses...

lolita lagarto ha dit...

realment no hi ha dubte, tens capacitat de treball, molta!!!
sort amb tot!