dijous, 26 de setembre del 2013

El Verkami de Catarsi

De tant en tant us parlo de projectes que em semblen interessants i estan buscant finançament a través del micromecenatge. El d'avui és una revista de relats de terror i ciència ficció, Catarsi, que ja va pel número 13. És, de fet, un especial dedicat als premis Ictineu, i hi sóc part interessada: els responsables han aconseguit recollir contes inèdits d'un grapat de guanaydors d'edicions anteriors de l'Ictineu, entre els que m'incloc. 

No insistiré en la poca gràcia que ja sabeu que em fa llegir i escriure contes (malgrat que el meu darrer llibre de ficció, de fet, es pot veure com un recull de narrativa breu...). Malgrat això, vaig accedir a col·laborar-hi de bon grat quan m'ho van demanar. La meva contribució és, de fet, una bonus track d'Hipnofòbia: un epíleg que es pot llegir com un relat independent però els que coneixeu la novel·la sabreu apreciar.

Si voleu que el número especial de Catarsi amb el meu relat inèdit vegi la llum, i llegir de pas contes de Jordi de Manuel, Carme Torras i un grapat més de gent interessant, passeu-vos pel Verkami i participeu.

5 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

La ciència ficció no m'agrada, però sí un terror apropat, el que pot passar a prop nostre.
Amb Verkami em passa que són tantes les sol·licituds, moltes de gent coneguda, que es fan impossibles d'atendre per una escriptora jaia que fa molts anys que no cobra res.
Una abraçada.

Salvador Macip ha dit...

Hi ha motles formes de Cf i terror, Olga, i hi ha contes i novel·les bons i dolents, com en tots els gèneres. Els de Catarsi intenten oferir un aparador del qeu es va fent a casa nostra, té el seu mèrit... Però és veritat qeu últimament tothom s'apunta al Verkami. És una ruïna! :)

Gemma Sara ha dit...

Interesting! Li dono una volta a la neurona i a la butxaca, crec que hi participaré, m'agraden bastant els contes de ciència ficció.

Gemma Sara ha dit...

Done!

Olga Xirinacs ha dit...

Responc el teu comentari al meu post sobre "La decisió de Manperel", i gràcies per la visita.
El llibre m'agrada pel que té d'ambientació i de viure a través dels altres allò que mai podré fer. La part que conté de ficció me l'he reservat perquè no vull parlar en negatiu. I mira que n'estic escrivint una d'estranya, ara, a poc a poc.
Bona salut.