divendres, 6 de juny del 2014

Déus, lletraferits i altres coses

Aquesta setmana s'han posat d'acord la jomateixa i en XeXu i han publicat dues ressenyes de Jugar a ser déus. Les podeu trobar aquí i aquí. Els agraeixo que tots dos ens deixin tan bé!

La jomateixa va fer la "setmana Macip", com diu ella, i també va comentar l'altre llibre que us he estat promocionant aquests darrers mesos, el recull Científics lletraferits. Llegiu la ressenya aquí.

Parlant d'això, la setmana que ve es fa la presentació oficial dels Científics lletraferits a Barcelona. Aquí en teniu els detalls.
Aprofiteu-ho, que no sé quan tornarà a haver-hi una densitat tan alta de científics escriptors per metre quadrat al país. Jo en faré també una presentació la setmana que ve a València, però us ho explico amb més detalls d'aquí uns dies.

També relacionat amb aquest llibre: el diari cultural digital Núvol publicava l'altre dia el meu relat inclòs a Científics lletraferits. Si no us voleu llegir tot el llibre (mal fet!), almenys podeu gaudir de franc del meu remake del gènesi bíblic fent clic aquí.

Afegeixo també una crítica a Hipnofòbia que m'ha fet avui en romanidemata.

Acabo amb el link a la darrera secció de ciència del Via lliure, on vaig parlar de feromones i de com els nostres cervells comencen a decaure als 24 anys, entre altres coses.

3 comentaris:

Sergi ha dit...

Mira, ja va bé que mencionis les nostres ressenyes (gràcies, per cert), perquè així puc dir que no 'et deixo bé', que els elogis són justificats. També aprofito per aclarir el tema de les arroves, que aquí segur que ho llegiràs. Miro de valorar el llibre pel que és, i em sembla força difícil. Si el comparo amb una novel·la, sempre sortirà perdent, però com a llibre de divulgació m'ha semblat molt ben fet i molt interessant. Fins i tot podria tenir més puntuació. El problema de les novel·les és que 'competeixen' amb les altres novel·les, i les comparacions són odioses. Bé, espero que s'entengui. En tot cas, un gran recull divulgatiu, temes molt interessants i reflexions que no deixen indiferent. Molt bona feina.

Sort amb les presentacions. Veus aquell no va sortir tan ben parat...

jomateixa ha dit...

(Com diu en XeXu, elogis justificats)
Un no parar, com sempre.
Segur que tens temps d'anar al laboratori...?
;D

Elfreelang ha dit...

entre el blog, la teva feina, els articles a diaris i els teus llibres estàs molt ben entretingut, et desitjo el millor ! enhorabona i a seguir!