dijous, 23 d’abril del 2015

Feliç Sant Jordi!

Bon Sant Jordi a tots! Aquest any no em trobareu ramblejant, però us recordo que acaben de sortir tres llibres amb el meu nom a la coberta, que poden ser bons regals (i auto-regals). N'hi ha per tots els gustos i necessitats!

Abans de repassar-los, us anuncio que avui contribueixo, junt amb 51 escriptors més, a convertir l'ARA en un diari de ficció. És com un llibre, a la pràctica, perquè té un bon gruix, per tant també compta. Per segon any han convidat a uns quants autors a escriure contes que ocuparan el lloc de les notícies, i jo hi col·laboro parlant de la gènesi d'un assassí reversionant el meu estimat Wells. Podeu llegir el meu conte aquí. I ara sí, anem als llibres....










Primer, la versió castellana de Jugar a ser déus, el llibre que va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica i que vam presentar el darrer Sant Jordi. Indicat per a tothom que li agradi la ciència o li agradi pensar una mica sobre cap a on va la societat.











La segona novetat és la meva estrena en el gènere juvenil, el tercer llibre que publico amb el Sebastià Roig i el primer que va dirigit a lectors a partir de 10 anys (més o menys): El secret de la banya embruixada. Regaleu-lo a nanos que vulguin passar una bona estona perseguit esperits malignes per Palamós de la mà del fantasma del gos de Truman Capote, famós guardià interdimensional. I llegiu-lo de pas vosaltres també, que segur que riureu amb aquesta barreja de referències que us sonaran (des dels Goonies als Caçafantasmes).








I per acabar, el llibre col·lectiu sobre viatges en el temps que han publicat la gent de Les Males Herbes, Punts de fuga, on sóc un dels 26 escriptors que hi col·labora amb un conte. En el meu cas, una revisió del primer clàssic del gènere. Ideal per als més avenutres i interessats en les noves veus de la narrativa catalana. En podeu trobar una crítica aquí, una aquí i una altra aquí.










Una cosa més abans de marxar: mireu aquesta llista de recomanacions de llibres relacioants amb la ciència que ha publicat la revista Mètode, on una colla de científics seleccionem lectures molt divereses.

7 comentaris:

McAbeu ha dit...

Feliç Sant Jordi!

Anònim ha dit...

Bona Diada, Salvador!

Josep ha dit...

On signes?

Salvador Macip ha dit...

Al menjador de casa, Josep! :)

jomateixa ha dit...

Bona diada!
Mira, justament ara tenia el diari a les mans.

Sergi ha dit...

Si tot va bé, el secret de la banya vindrà aquesta tarda a casa amb mi.

Elfreelang ha dit...

una mica tard almenys et desitjo uns bons dies després de Sant Jordi i que hagis signat molts llibres! ni que sigui virtualment o en pensament ....