dijous, 3 de març del 2016

Algunes coses

Us resumeixo algunes coses que han passat aquests dies. Comencem amb una notícia del diari Segre del 14/2/16 que m'arribava via facebook, on es veu que Ullals és una de les novel·les juvenils més sol·licitades a les biblitoeques de Lleida (moltes gràcies!):

Per cert, precisament em van arribar a casa fa poc els exemplars de la segona edició en català d'Ullals (tercera si comptem la primera en tapa dura). Poc a poquet anem fent camí!

Els últims diumenges, al suplement del diari ARA han sortit tres articles meus, sobre virus que destrueixen  tumors malignes, el primer salmó transgènic per al consum humà i l'ús de l'electricitat per millorar la memòria (que podeu llegir en obert i en anglès aquí)

I per acabar, a El País parlava l'altre dia amb Daniel Mediavilla del concepte de raça, si existeix o no i què vol dir des del punt de vista genètic. Un tema sempre polèmic.

5 comentaris:

jomateixa ha dit...

És que els lleidatans som molt de Macip ;D

romanidemata ha dit...

treballador infatigable.

Sergi ha dit...

T'estàs llaurant un bon futur com a opinador. Però tot i així a mi em segueixen interessant més els teus llibres. Enhorabona per la sort de l'Ullals!

Unknown ha dit...

Dons enhorabona!!!!

Jordi Policarp ha dit...

Moltes felicitats!

Algun dia ens hauràs d'explicar el secret del perquè en tots els camps que toques, ets molt bo.
;-)

Calla! ara que hi penso. Ho podries fer en la trobada blocaire de l'Empordà.
Estem valorant la possibilitat de desplaçar-la al principis de maig per no interferir en els afers literaris del mes d'abril que molts de vosaltres en teniu.