dijous, 7 de juliol del 2016

El català més sociable

M'hi he fixat per casualitat, perquè fa temps en vaig posar un widget al blog, que tenia mig oblidat: resulta que he arribat a dalt de tot de la llista que fa l'Alianzo per persones "sociables" catalanes. 



No sé exactament què vol dir aquesta "sociabilitat" (suposo que és una manera d'anomenar la presència a les xarxes), però em fa gràcia que al món virtual encapçali un top 10 d'aquesta categoria mentre que a la vida real a ningú se li acudiria fer servir l'adjectiu "sociable" per definir-me. Vivim en un món esquizofrènic.

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Si els dos que encapçalen la llista són científics, que tothom sap que són uns asocials, quina mena de fiabilitat té aquest rànquing?

Júlia ha dit...

una dona i molts homes, un clàssic

Francesc Puigcarbó ha dit...

i Toni Ros al quart lloc, cagati lorito.

Salvador Macip ha dit...

XeXu, t'ho ho has dit: hi ha d'haver tongo.

Júlia,una reflexió interessant. S'hauria de veure per què les dones no tenen més presència a les xarxes. En principi l'algoritme no deu discriminar, i el públic potencial és igual dels dos sexes. Tendim (homes i dones) a llegir/seguir més homes que dones a les xarxes? O és que les dones en general no treballen tant la seva presència? No em sembla un cas tan fàcil de resoldre com tants d'altres, que sí que són flagrants.

Francesc, doncs sí, en Toni segueix molt actiu...

Francesc Puigcarbó ha dit...

I perdut, des que està en pla metafísic em té desconcertat, ara ja no sé on para, diu que va lent, però no sé on va.

Anònim ha dit...

El més sorprenent es aquesta activitat al Google+ jo que pensava que ningú li feia cas

jomateixa ha dit...

Què dius? que no ets sociable a la vida real?? No m'ho crec.