divendres, 16 de setembre del 2016

"Jugar a ser dios" rep un Premio Nacional de Edición Universitaria

Ahir es va anunciar que la versió castellana de Jugar a ser déus, havia estat guardonada en els XIX Premios Nacionales de Edición Universitaria amb el premi a la millor obra de divulgació publicada el 2015. El jurat l'ha seleccionat  “por plantear los dilemas morales a los que cada vez con mayor incidencia han de enfrentarse los científicos, a la hora no solo de diseñar experimentos y teorías si no de calcular las consecuencias prácticas”. Les Publicacions de la Universitat de València, editora del llibre, també ha guanyat un altre premi.


Aquest és el segon premi que rep el nostre llibre que, a més, aquest any s'ha publciat en anglès. Tres anys després de donar-se a conèixer, encara ens proporciona alegries, no ens podem queixar.

Un altre mena de premi són comentaris com aquest que la Clidice va fer l'altre dia sobre Què és el càncer. Que un llibre de divulgació pugui ajudar un lector és la més gran de les recompenses.

3 comentaris:

Allau ha dit...

Moltes felicitats! Sempre és bo que s'acumulin les alegries.

Sergi ha dit...

La meva enhorabona, sé de bona tinta que el premi és ben merescut, està realment bé. Un bon plantejament, i unes temàtiques molt atractives. Només comentar que després de tres anys, no deu estar quedant una mica desfasat? Segur que alguns temes continuen vigents, però potser caldria anar pensant en una actualització!

jomateixa ha dit...

La divulgació se't dona molt bé.
Moltes felicitats!!