diumenge, 11 de juny del 2017

Fent el guiri (2)

Un altre lloc que he visitat aquests darrers cops que he baixat a Barcelona ha sigut l'antic Hospital de Sant Pau. Curiosament, l'he tingut a prop durant molt temps i mai hi havia entrat. Per si no ho sabíeu, és una joia del modernisme que va ser restaurada fa uns anys, quan es va traslladar l'hospital a un edifici nou, més preparat per als requeriments d'un centre de salut modern. Ara l'antic complex d'edificis es pot visitar i s'hi poden fer reunions i actes. A part, a l'entrada, té un bar restaurant. És una visita que us recomano efusivament. Les quatre fotos que us penjo no fan justícia a tot el detall que hi ha a les sales i a la gran cura amb la què tot ha estat restaurat.








4 comentaris:

Sergi ha dit...

Una altra visita molt recomanable. Tenim una capital preciosa. Ara només falta que els naturals de Barcelona hi puguin viure també.

Josep ha dit...

Prova d'estrangerització: quan arribes i et trobes amb parents i amics, el primer que et pregunten és "Quan marxes?"

Salvador Macip ha dit...

Josep, l´has encertat de ple...

Clidice ha dit...

Jo no hi era, que només feia les factures, però el pare me n'explicava interioritats mentre treballava en les instal·lacions de serveis dels quiròfans fa uns anys, en plena restauració! ;)