dimarts, 11 de juliol del 2017

12 anys


Una dotzena d'anys. És l'edat del bloGuejat. Sembla increïble que faci tant de temps que vaig començar a explicar coses a itnernet i que encara hi hagi gent que les llegeixi... Gràcies a tots els que veniu a saludar i a fer el tafaner. Els blogs estan oficialment morts però encara poden donar molta guerra. Espero que ens puguem veure durant els propers dotze mesos i l'estiu que ve tornar a celebrar un aniversari plegats.

12 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Felicitats!, o congratulations! ets dels més veterans a la blogosfera, que cada vegada més sembla la resistencia d'una reliquia del passat tecnologic. Fixa't que dotze anys enrere no hi havia ni Twitter, ni Facebook, ni Whatsapp,ni Instagram, ni la postveritat.

salut

McAbeu ha dit...

Moltes felicitats. No hem de fer cas de tot el que es diu "oficialment". ;-)

Regina ha dit...

Enhorabona, Salva! El teu blog ha entrat en la nova adolescència!!! Amb l'avantatge què no tindrà canvis d'humor ni et üestionarà tot el que diguis...

Garbí24 ha dit...

Res és mort mentre queda gent que encara prem el teclat per omplir-les. Felicitats i estic per dir-te avi Salvador....que dotze són molts.

Sergi ha dit...

I l'any que ve què, el 12+1? Quina pila d'anys, i encara seguim aquí. Estàs més actiu a altres xarxes, però déu n'hi do del que participes per aquí. Ets un grateful dead. Un zombi molt participatiu. Per molts anys més de bloguejat!!

jomateixa ha dit...

Felicitats!!!!
Això són una pila d'anys, i de morts res. Espero poder seguir llegint el que ens vulguis dir aquí i en els teus llibres :)

Elfreelang ha dit...

no no estem morts només ho sembla .....una dotzena !!! la meva cordial i entusiasta enhorabona!!!!! i a seguir!

Salvador Macip ha dit...

Gràcies a tots els zombis que heu passat a comentar! Encara que siguem pocs els que mantenim la catosfera viva, som ben actius!

Josep ha dit...

Molts tenim el cuquet de l'escriptura. Alguns aconseguiu ser llegits i que fins i tot comprin els vostres llibres.
Felicitats
(i una mica d'enveja sí que et tinc)

EN CLAU DE NEGRE ha dit...

Per molts anys més, Salvador!

Lectoracorrent ha dit...

Per molts anys! I és cert que els blogs sembla que no se'ls miri ningú. Vivim amb tantes presses, que sembla que no tinguem temps per aturar-nos a llegir un text que ultrapassi els 14 caràcters d'un tuit o unes línies de Facebook. Però jo, potser per la meva edat, segueixo gaudint amb la lectura d'un blog (o amb l'escriptura del meu). I suposo que hi ha més gent que fa el mateix.

Clidice ha dit...

Felicitats quefe! Potser els blogs, com els virus, han evolucionat, però no deixen de ser una bitàcola excel·lent per suportar altres fórmules. Tanmateix, hi som, no?