dimarts, 10 d’abril del 2018

Avui: presentació de 100 preguntes sobre el càncer


Atenció, barcelonins! Aquesta tarda en Daniel Closa (amb la col·laboració de l'Azucena Salas) presentarà el nostre llibre 100 preguntes sobre el càncer a la Casa del Llibre de Passeig de Gràcia. Jo me la perdré per conflictes d'agenda però, des de la distància, els donaré suport moral. No hi falteu! I si em voleu veure a mi parlant del llibre, us haureu d'esperar al 26 d'abril i fer una excursió fins a Lleida (ja us en donaré més detalls)...

Per si encara no us ha quedat clar si és la mena de llibre que us pot interessar, en podeu llegir la crítica que en va fer en XeXu, la de la jomateixa, la de NCYT o la ressenya d'en JM Tibau. Fins i tot un diari mexicà se n'ha fet ressò.

I si decidiu que el voleu comprar, depèn d'on aneu a buscar-lo potser us sorprendrà trobar-lo en segons quina companyia. En Daniel ja va explicar al seu blog que se l'havia localitzat "en territori estrany", i a mi em va passar al mateix (vegeu la foto) en una altra gran superfície. Per algun motiu, certes botigues que venen llibres (no sé si se les pot anomenar llibreries) confonen amb molta alegria ciència i xarlataneria. Així doncs, no us estranyi ensopegar amb el nostre llibre envoltat de dietes màgiques, instruccions per netejar les xacres i tractats de medicina "natural", justament la mena de coses que desmuntem a l'interior. Encara ens queda molta feina per fer per bandejar el pensament màgic de les nostres vides...

ACTUALITZACIÓ:
Aquí teniu uens quantes fotos de la presentació.







5 comentaris:

Rosa Roger ha dit...

Tan les crítiques d'en Xexu, com la de la NCYT i la ressenya d'en JM Tibau són fabuloses, de la mateixa manera que tots els comentaris que els acompanyen.
Tot això i les presentacions són els fruits d'una gran feina de divulgació. Ara cal fer molta feina a les llibreries!
Per molts anys!

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies, Rosa! Fa il·lusió que quan fas un esforç la feina arriba a la gent. Esperem que agradi!

Sergi ha dit...

Ja pots afegir a la llista de ressenyes blogaires la de la Jomateixa, que ha arribat avui mateix. Si necessites la dosi d'autoestima diària, ves a llegir-la!

Salvador Macip ha dit...

AFEGIDA A LA LLISTA, xExU, GRÀCIES!

Olga Xirinacs ha dit...

Desitjo per al llibre i els seus autors un llarg i gloriós recorregut. És un llibre que pot interessar tothom; cal deixar enrere la covardia i encarar les respostes. Moltes felicitats i esplèndid sant Jordi.