divendres, 6 d’abril del 2018

Barreja post-vacacional

Espero que les vacances de Setmana Santa us hagin anat bé. Jo he carregat vitamina D al meu poble i ara, altre cop al regne de la pluja, us penjo quatre cosetes científiques que han sortit .darrerament per tornar a arrencar.

Primer, escolteu aquesta taula rodona amb en Daniel Closa i la Tània Estapé, que va moderar la Mònica Terribas al seu programa de Catalunya Ràdio, com veieu a les fotos. Parlem de càncer, és clar, en motiu de l'aparició del nou llibre.

Per altra banda, el meu últim article a l'ARA parlava d'una nova tanda d'organismes modificats genèticament que ens trobarem ben aviat a les botigues perquè s'estan saltant les regulacions habituals en aquests casos gràcies a un tecnicisme.




I acabo amb les últimes col·laboracions a El Balcó de la SER, cinc minuts de ciència cada divendres a les 19.30 (quan la política ens deixa). Aquest cop vam parlar de les semblances neuronals entre amics, de com les rates sembla que també saben negociar tant bé com nosaltres, i de com usar l'ADN com un disc dur per emmagatzemar dades durant anys i anys. No us perdeu la propera sessió aquesta tarda!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Però es pot parlar sobre el càncer, i també somriure, no?

Salvador Macip ha dit...

Ei, que jo faig un mig somriure! :)

Garbí24 ha dit...

crec que mentre dorms també treballes, en poc temps el teclat farà soroll a les nits....tot sol, sota influència telepàtica?

Josep ha dit...

Parlant de rates, per què em surten tantes finestres emergents amb morralla que no té res a veure amb el teu blog?

Salvador Macip ha dit...

M'agradaria saber-ho, Josep! El senyor google fa el que vol...