dimecres, 3 de març del 2021

Lliçons d'una pandèmia

 

Avui surt a la venda el meu nou llibre, Lliçons d'una pandèmia (a Anagrama, en català i castellà). Aquest com no es tracta de la divulgació que acostumo a fer, sinó que és un assaig (sobre el tema que ens preocupa a tots, és clar). He intentat resumir les coses que hem après (o hauríem d'haver après) d'aquesta pandèmia. La idea és fer reflexionar una mica sobre els errors i encerts, sobretot pensant de cara al futur i les possibles crisis que vindran. Aprofito també per parlar de salut planetària, un concepte relativament nou que és clau per a la gestió de pandèmies i altres problemes que ens afecten a tots.

Én un assaig breu (el format que tenen els quaderns d'Anagrama), que es pot llegir sense tenir cap coneixement especial sobre el tema, i que recomanaria especialment a tots els qui esteu preocupats per com es gestionen les crisis de salut, a nivell local i global. Entre tots hem de trobar la millor manera de preparar-nos per aquests reptes, i res millor que començar a incentivar el debat a tots els nivells. Ja em direu si us ha agradat!ç

Unes quantes ressenyes i entrevistes, per si en voleu saber més:

I una també unes entrevistes:






7 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

Veo que el soporte es papel.
Iré a la Central a por él.
Salut

Francesc Puigcarbó ha dit...

Millor vaig a la Llar del llibre, si el tenen, clar. A vegades costa trobar-los, el de la Júlia Costa el vaig haver de comprar a través d'Amazon.

Salut

Salvador Macip ha dit...

Moltes gràcies a tots dos! Aquest s'hauria de trobar a les llibreries grosses, a veure...

Sergi ha dit...

Ah, surt avui? Hahaha.

Deric ha dit...

Apuntat! M'interessa molt, sobretot després dels fets d'aquests darrers dies

Pons ha dit...

Ja has enviat copia a tots els ministres de salut?

Flip Morgan ha dit...

Much thanks to you both to such an extent! This one ought to be found in huge book shops, to see .

Regards,
2nd hand engine