dijous, 27 de novembre del 2008

Diàleg profund.

Sortir al diari fa que el teu nom acabi als llocs més impensats. El següent diàleg, entre dos personatges que anomenarem A i B, l'ha trobat accidentalment un amic a un fòrum de discusió sobre l'alopècia. El reprodueixo en versió original, gairebé íntegre, profanitats i faltes incloses:

A: De nuevo llega a los médios de comunicación si tomar suplementos vitamínicos es bueno o negativo. Investigaciones del Dr. Macip indican que pueden ser roblematicas. (…)

B: Habia una contraportada de la Vanguardia de hará pocos meses donde un cientifico español en UK decía que los antioxidantes no sirven para nada segun su equipo de investigación....joder, que mal estoy de memoria

B: El investigador creo que era catalán, calvo y joven ( vaya con los espermatozoides echos mierda seguro...)

A: Parece que es el mismo investigador Salvador Macip, nacido en Blanes en 1970. Pero dicen que ahora trabaja en El Sinai, no en medio oriente sino en USA. (...)

B: Si coño era ese de Blanes, el Masip...hostia igual siempre estuvo en Usa....es que me patinan tanto las neuronas... Tanto cerebro y tan poco pelo...igual que yo con la polla...Dios es desmesurado y contradictorio...

B: Perdon MA C IP con "C"

A: No te preocupes; Io antenc un poc el catala. Que tingas un bon dia.


9 comentaris:

Борис Савинков ha dit...

Qué bó ! la nostra societat és una opereta!! A més han superat el tòpic del català i les peles. Ara diuen: "catalán, calvo y joven" = "espermatozoides hechos mierda"
Aquest país es va superant. Aviat podràs tornar a investigar a casa, ni que sigui al menjador.

Montse ha dit...

No hi ha com ser famós :D

Anònim ha dit...

Però publiqueu l'enllaç del fòrum, homesdedéu, que hi entrarem a seguir aqueix fil de conversa! pot continuar sent hilarant... No hi heu participat, vosaltres, ja?

Salvador Macip ha dit...

Per sort tinc un hereu acabadet d'estrenar que desmenteix aquests rumors perversos. Però sí, la fama és molt estressant ;-) No publico el link que encara seríeu capaços d'anar-hi tots i estar-vos rient de la meva closca i els meus espermatozous una bona temporada!

Montse ha dit...

vaaaaaaaaaaaaaaaaa, publica'l!!!
per cert, en Jordi, el meu fill, "flipa" que et conegui, encara que sigui a través del blog (perquè la veritat és que encara no t'he vist mai,però si als teus pares)... un dia li hauràs de signar el llibre - Immortals, sans i perfectes - li va encantar. Jo encara no l'he llegit, però és a la llista, que ho sàpigues!

Salvador Macip ha dit...

Arare, aquesta és la gràcia dels blogs: ens coneixem tot i que no ens hem vist mai encara. Encantat de signar-li el llibre al teu nano quan sigui i així de pas desvirtualitzar la nostra coneixença. I ja em diràs que en penses quan el llegeixis!

Fina ha dit...

Hola a tots,

Després de llegir i d'analitzar les profundes paraules de l'element B: "joder", "espermatozoides", "coño", "polla" el que està clar és que aquest home té alguna carència més que la "mala memoria".El que fa el subconcient. ;-)

Salut!.

Salvador Macip ha dit...

Molt ben vist, Fina! ;-)

Fina ha dit...

Ui!, "El què fa el subconscient", perdó. perdó!