dissabte, 13 de desembre del 2008

Necrològiques.

Bettie Page ( 1923-2008)


Van Johnson (1916-2008)
A vegades, la sorpresa d'una necrològica ve quan descobreixes que el finat encara estava viu. És el problema dels famosos que es retiren de la vida pública.

10 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Com jo no coneixia cap dels dos, m'ha divertit anar corrents a Google i buscar-ne dades. Ja sé qui són. Una mica tard, això sí.

Salvador Macip ha dit...

Més val tard que mai! (sobretot en el cas de la Bettie...)

Montse ha dit...

Ella sortia a L.V. d'ahir. Jo tampoc la coneixia i ves per on, va ser una pionera d les noies de calendari!

Júlia ha dit...

Jo a ella no la recordo, en els temps llunyans no teníem a casa calendaris amb senyores destapades sinó més aviat estampetes de sants. Sí que recordo a Johnson, actor mitjanet una mica ensopit, que va estar casar amb la malaguanyada Pier Angeli. Ha viscut una llarga vida, no es pot queixar, descansi en pau.

Júlia ha dit...

Per cert, la meva mare, que va morir l'any passat i havia estat força dinèfila, de tant en tant em deia 'què deu haver estat de tal o qual actor o actriu?' i ho mirava jo al fitxer IMDB que està molt bé i li passava el 'parte', certament penses que molts que són vius ja són morts, per l'edat. Allà també t'assabentes de molts parentius, llàstima que pel que fa als europeus hi ha menys dades.

Júlia ha dit...

perdó, 'cinèfila' no pas 'dinèfila'.

Júlia ha dit...

Perdó, una altra errada, el de la Pier Angeli era Vic Damone, m'he fet un embolic.

Salvador Macip ha dit...

Júlia, la IMDB és una arma imprescindible. Jo en sóc addicte des que la van obrir. Jo el Van Johnson el recordo sobretot al Motí del Caine, una de les poques vegades que no estava ensopit, i a Brigadoon, que feia de comparsa ensopit però ho feia molt bé.

Anònim ha dit...

Vos heu adonat el paregut de la portada de Mugrons amn la Bettie Page?

Albert

Salvador Macip ha dit...

La Valentina és una pinup! Molt ben notat, Albert.