dimecres, 27 de maig del 2009

L'escollit (XV)

Per a l'escollit d'avui m'agradaria destacar un blog al qual m'he enganxat molt darrerament: Riell Bulevard. És una criatura tetracèfala, encara que els dos caps més actius són els del Lluís Bosch i l'Eulàlia Mesalles. Les seves disquisicions posen el dit a la llaga amb un encert envejable. Per exemple, m'he decidit a fer-los sortir finalment en aquesta secció després dels dos posts excel·lents d'aquesta setmana sobre les mares treballadores. He d'agrair, a més al Lluís i l'Eulàlia els nombrosos comentaris que han deixat al bloGuejat. Sens dubte un blog que cal seguir.

5 comentaris:

Clidice ha dit...

Tens raó, un bloc interessant :)

Josep Lluís ha dit...

Interessant si, ja ho diuen Nulla salus extra ecclesiam...

Fina ha dit...

Sí que ho és, sí.

Unknown ha dit...

Després de sentir els petards guanyadors d'aquesta Champions (qui en pot defugir?), em connecto breument abans d'anar a dormir i veig que en Salvador ha penjat el seu "Escollit". Tafanejo... i oh! sorpresa! Aquest cop ens ha escollit a nosaltres!

Moltes gràcies amic.

Això ens posa el llistó alt... seguirem!

Ens llegim (i comentem) ;)

Lluís Bosch ha dit...

Gràcies per l'elecció i pels elogis al Salvador i als comentaristes. Ens esforcem una mica en penjar coses sovint i sempre -cal reconèixer-ho- busquem una mica de polèmica que animi la tarda.
Esperem que no ens agafi cap síndrome, ni de colze de tenista ni d'esgotar-nos a nosaltres mateixos. Sempre és un risc això d'escriure sovint, perquè es podrien acabar les idees.
Gràcies de nou i felicitats alhora pel teu blog, que sé que té seguidors i admiradors.