dilluns, 15 de juny del 2009

Dilluns musical: fantasmes per tot arreu.


Vaig encetar una línia retro la setmana passada i avui m'hi abono (tornaré a les novetats el proper dilluns, ho prometo). Els Specials, un grup anglès mític dels setanta i vuitanta, s'han reunit fa poc. Que serveixi com a excusa per a rescatar un single clàssic que em té fascinat i que segur que tot coneixeu. The Specials, Ghost town.

6 comentaris:

McAbeu ha dit...

Està molt bé aquesta cançó dels Specials però quan he clicat el teu link "Dilluns musical: fantasmes per tot arreu" des del meu blog em pensava que em trobaria aquest altre videoclip que no em negaràs que també pertany a un grup més o menys mític. :-D

McAbeu ha dit...

Torno per fer una acotació al meu propi comentari: L'estil dels grups és diferent (i contra gustos no hi ha disputes), però en quant a l'actualitat del tema el que he posat jo, guanya per golejada i sinó només cal veure les pàgines d'esports dels diaris (Florentinos, Ronalditos, etc)

Mi sa el ha dit...

caram caram

s'han tornat a reunir?

tenen previst alguna cosa a Catalunya o què

eh?

òscar ha dit...

potser d'ells, encara més clàssicament popular, el "a message to you rudy".

Fina ha dit...

Ejem...

Salvador Macip ha dit...

McAbeu, he pensat en aquesta cançó de la Trinca quan posava el títol al post, curiosament. Volia fer un homenatge a tots els fantasmes que corren aquests dies per la premsa, potser la teva elecció era millor!

Mi sa el, pel que sé amb prou feines s'aguanten per girar per aquí. No sé si sortiran de l'illa...