dilluns, 13 de juliol del 2009

Avui a COM ràdio...

..., de 21 a 22h, podreu sentir una entrevista que em van fer l'any passat al programa Tal com som de Jordi Sacristán, que s'acomiada amb "una selecció de les 5 entrevistes més destacades de la temporada".

7 comentaris:

Борис Савинков ha dit...

Diguem toix, però he cercat a tota la programació del Tal com som el Tal com ets i no veig lluir sa teva closca per enlloc.

Salvador Macip ha dit...

La meva closca no surt, però el programa del Jordi Sacristán está a la graella programat per avui a les 21, així qeu suposo qeu allà estaré.

assumpta ha dit...

Estarem con diu aquell: "Al loro" a partir de les 21.00h.
Gràcies per fer-nos-ho saber.
;)

Clidice ha dit...

hola jove i brillant investigador ;P

qazcona ha dit...

Aquí podeu sentir el programa!

http://podcast.comradio.com/P_13072009_21_1.mp3

i us deixo l'enllaç a la pàgina de COMRàdio a Facebook per si voleu seguir-nos:

http://www.facebook.com/comradio

Gràcies!

Борис Савинков ha dit...

Ep nano! que l'entrevista està dintre d'un programa titulat "Vides exemplars" !! Ja pots començar a fer vida ascètica, estimar al proïsme, posar l'altre galta i cuidar un gos. S'han acabat els vicis, que la gent et mira! :-))

L'he escoltat i et felicito. Em trec el barret que no porto i te'l dono. És una entrevista molt ben portada i molt interessant. Sembla ben bé que t'haguessin posat un donut i un cacaolat davant ;-)

Salvador Macip ha dit...

La veritat és que l'entrevista va ser una de les que més em va agradar de totes les que em van fer l'any passat. El Jordi Sacristán és un gran professional i et fa sentir còmode de seguida. És el que dius, Jaume: aconsegueix que sembli una conversa entre amics en un bar, i això és difícil. A més, et dóna temps a desenvolupar una idea, sense presses, cosa no gens habitual.