dilluns, 6 de juliol del 2009

Dilluns musical i acústic (?)

Se'n parla bastant per aquestes terres, però a mi el pop retro que fan els La Roux em sembla una mica massa obvi. Ja em va entrar malament quan vaig veure a la cantant versionant penosament el Call me dels Blondie amb els Franz Ferdinand. I pel que he llegit, l'actuació que va fer al Sónar va ser fluixa. Per això em va sorprendre aquesta versió acústica (en la qual cap instrument és acústic) d'un dels seus singles que va tocar a l'escenari de la BBC de Glastonbury. Estranyament hipnòtica. La Roux, Bulletproof (La Roux).

Parlant d'això, aquí si que saben muntar-s'ho bé amb els festivals. A l'estiu n'hi ha per tot arreu. Però el millor és que el de Glastonbury l'ofereix la BBC a través del seu sistema interactiu. T'asseus al sofà, agafes el comandament i tens sis opcions d'actuacions (alguns en directe, altres en diferit), a les quals pots accedir com si fessis zàpping. No et cal estar compartint suors amb cent mil persones i menjant-te el colze del veí per gaudir dels millors grups del moment.

6 comentaris:

Galderich ha dit...

Jo que sóc un cutre musical haig de reconèixer que aquesta peça m'agradat, sigui acústica o no! És tranquil·la i relaxant que per començar la setmana ja em va bé!

Mi sa el ha dit...

no els les coneixia però m'ha estat bé, massa modernillus potser però l'escultura de la dreta m'agrada

Clidice ha dit...

no m'ha desagradat gens :) i t'estàs fent gran, que la gràcia és que el del costat et fiqui el colze a l'ull ;P

Marta ha dit...

No coneixia aquest grup però la seva música tranquila i sense estridències m'agrada.

El Caminant ha dit...

És el que tenen els festivals de casa nostra: festivals del tercer món amb preus del primer món. Sí a certs festivals dels paísos civilitzats (passat els pirineus) et poden ficar el dit a l'ull aquí mínim te l'arrenquen i tant pantxos. Sóc de gustos molt extrems i no he visitat festivals més poppis però el que he viscut jo és lamentable; per posar un dels exemples menys desagradables: 15000 persones a una zona d'acampada i a que no endevines quantes dutxes? 4!! literal. Per no parlar de les condicions sonores en que has de sentir els grups, és veu que si l'escenari és enorme i té moltes llums no importa que soni com el cul... Vaja que es podria escriure un bon memorial de greuges sobre el tema.

Per cert, maca la canço

Modgi ha dit...

Què dèbil que queda tot plegat sense guitarres. Per cert, això de la BBC ha de ser una gossada (per asseure's a fer el perro, vull dir). Quina enveja.