dimarts, 15 de desembre del 2009

Feliç bookcrossing! (II)

L'any passat vaig començar sense adonar-me una tradició que em sembla que mantindré a partir d'ara. És la de fer regals anònims el dia del meu aniversari. Una mena de bookcrossing, però amb dret a quedar-te el llibre que trobes.

Qui passegi divendres que ve per Blanes (que és el poble on vaig néixer) es pot trobar algun dels meus llibres esperant pacientment ser acollit en una bona llar. I al llarg d'aquesta setmana els meus "agents" n'estan repartint per tot Barcelona (la ciutat on he passat bona part de la meva vida). Si n'adopteu un, sisplau deixeu algun comentari a aquesta entrada!

12 comentaris:

viu i llegeix ha dit...

Una iniciativa mot maca!!
No em passejo ni per Blanes ni per Barcelona, però el sol fet de pensar que un dia passejant em puc trobar un llibre em fa poasr contenta.
Per molts anys, i que ho puguis celebrant així!!

McAbeu ha dit...

No has vingut mai de vacances per la Costa Daurada?.
És broma, jo tampoc passejaré per Blanes ni per Barcelona però em sembla una idea boníssima que fa molta il·lusió. Que tinguis un feliç aniversari aquest divendres!

GM Newgrange ha dit...

Un per molt anys avançat per tu, Salvador, que faràs feliç a més d'un i a més d'una amb aquesta deliciosa iniciativa... Jo, per si de cas, ja vigilaré quan badi per la city...
:)

Montse ha dit...

ostressssssssssss, divendres enllustraré les crosses i em patejaré el poble!!!
;)

LEBLANSKY ha dit...

Això del bookcrossing sempre m'ha semblat interessant però mai no m'he atrevit a fer-ho, pensant que el llibre que deixés ningú l'agafaria. Però pel que dius, a tu et funciona. I cal posar alguna nota del tipus "queda-te'l, és per a tu!" o així?

Galderich ha dit...

Felicitats per l'aniversari i la iniciativa! A veure si tens èxit!

Salvador Macip ha dit...

Prometo pel proper any buscar "agents" més ben repartits i treballar llocs com la Costa Daurada. Si passegeu per Barcelona mireu els bancs (però haureu de ser ràpids, perquè m'han dit que allà els llibres volen).

Arare, tu tens avantatge, perquè a Blanes tindràs menys competència. Fins i tot amb crosses arribaràs a temps! (per cert, que sigui ràpida la recuperació, ja he llegit que tot va anar bé).

Leblanc, jo si em trobo un llibre me'l qeudo amb nota o sense. Sóc un criminal del brookcrossing. Que cadascú faci el que la seva consciència llibresca li dicti...

Mi sa el ha dit...

ei, avui és el meu sant, ja sé que no té res a veure... però en fi, ja els buscaré, els teus llibres, tot i que jo estic a la banda de zona universitària i allà només hi ha científics prostitutes, arquitectes i artistes

no hi ha cap llibre erp aquella zona, no?

apa

per Molts anys!

sànset i utnoa ha dit...

A veure si els teus "agents" agafen el Catalunya Express i es planten a Tarragona!

Una molt bona iniciativa.

Felicitats!

*Sànset*

Clidice ha dit...

No n'he trobat mai cap d'aquests llibres i m'agradaria. El que no sé és si seria capaç de desprendre-me'n. És clar que, en el teu cas, és diferent, justament és el que vols, que s'escampin :)

Josep ha dit...

Anem al gra: es lliga molt fent bookcrossing?

Salvador Macip ha dit...

Mi sa el, feliç sant! El públic de la zona universitària em sembla ideal. El proper any envio els meus agents allà.

Sànset, Tarragona, apuntat. L'any que ve tindrem feina...

Clidice, jo me'n vaig trobar un un cop i de desprendre-me'n res de res. Santa Rita...

Josep, les possibilitats que una dona formosa en edat de merèixer caigui rendida només veient la foto de l'autor a la solapa del llibre són, reconeguem-ho, tendint a zero. És més fàcil en una discoteca. Però l'esperança no s'ha de perdre mai.