dijous, 17 de desembre del 2009

Un vídeo catxondo

Fins fa quatre dies no havia descobert què era un Powerball, una mena de giroscopi manual que fa temps que es fa servir com a joguina. La gràcia és sacsejar-lo de la forma adequada per fer rodar la bola que hi ha dins a la màxima velocitat. Aquest bon home té el rècord mundial d'aquest esport tan burro. Segur que és molt difícil i té molt de mèrit i tot això però a mi em vinguin ganes de riure cada cop que miro aquest vídeo. Per les cares de concentrat que posa l'alteta, per com vibra com si s'estés electrocutant i en general per la gran absurditat de l'exercici. A més, segur que no s'us escaparan les connotacions sexuals dels moviments implicats (si us falta imaginació llegiu els comentaris).

8 comentaris:

òscar ha dit...

Sembla vingut del mateix Raticulí. Segur que en aquell planeta és un esport olímpic.

Clidice ha dit...

mare meva! espero que aquesta energia no la faci servir per ... per ... per ... servir el cafè? vull dir que podria prendre mal no? :P

sànset i utnoa ha dit...

A mi aquesta gent em fa molta por, francament.

*Sànset*

McAbeu ha dit...

Heu de mirar la part positiva. Sempre hi ha un esport, i sinó ens l'inventem, on cada un de nosaltres podrem assolir ser-ne els recordman.

Fina ha dit...

Caram quin parell de canells i quina panxa!. A veure si prendrà mal.
Si li canvio la cara encara ric més.:-)

Garbí24 ha dit...

Hi te molta més traça amb la dreta, per que deu ser?

El veí de dalt ha dit...

No hi veig el segon sentit que insinues... ;-)

Salvador Macip ha dit...

McAbeu, l'has encertada. Em dedicaré a pensar un esport en el qual només jo pugui ser campió.

I no us rigueu, que aquest bon home deu lligar els alliolis en un minut. Tanta habilitat amb la mà dreta ha de servir d'alguna cosa, dic jo.