dimarts, 23 de febrer del 2010

Dilluns musical: dones amb baixos.


Una mica de rock avui, entre dur i suau. La Melissa va ser la baixista de la darrera etapa dels Hole, el grup de la dona del cantant de Nirvana (us heu perdut ja?). Va treure un disc força decent el 2004 i ara contraataca amb el segon, que surt al carrer el mes que ve. Aquest és el primer single. A mi m'agrada el so que té, però he de confessar que no sóc del tot objectiu: sempre m'han fet perdre l'oremus les dones que toquen el baix.  Melissa Auf der Maur, Out of our minds (Out of our minds).

6 comentaris:

Galderich ha dit...

No està malament ni la música ni la mossa, però això de dir que "sempre m'han fet perdre l'oremus les dones que toquen el baix"...

pratinsky ha dit...

Hi ha una baixista que per "excitar" una mica més en Galde, es diu Jennifer Condos, và tocar en una banda (la mateixa d'aquella vampírica peli Open till dusk : Abierto hasta el amanecer), i va gravar un disc que es deia "Little bitch"...
Us deixo un enllaç en el que hi apareix (tot i que molt poc).
http://www.youtube.com/watch?v=4Bq1N-5l2CM

Salvador Macip ha dit...

Galderich, un té les seves debilitats...

pratinsky, hi ha tota una llista per escollir: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_female_bass_guitarists

La Kim Deal i la Kim Gordon tenen molts punts. Una mica dura la japonesa aquesta del vídeo que ens passes però el poc que es veu de la Jennifer està bé (una mica massa masculina pel meu gust!).

Galderich ha dit...

Pratinsky,
Gràcies per la recomanació. M'agrada la baixista i la pianista!

pratinsky ha dit...

nou descobriment que et pot interessar : Jennifer Turner , de Here we go Magic,(d'anit al Primavera) jà m'agradaven en mp3, en directe son "estupendus".

Salvador Macip ha dit...

Apuntada! Me la miro!