dilluns, 10 de maig del 2010

Dilluns viral (víric?)

Ja torno a estar a l'Illa després de la setmana de parèntesi, i per poc el volcà no torna a deixar-me clavat, però aquest cop a l'altra banda del canal. Per sort aquest cop l'erupció no ha estat més que un rotet.

Mentre no agafi altre cop el ritme habitual, seguim amb serveis mínim. Us poso avui un vídeo del Documentos TV que us comentava en el darrer post. El grup d'experts que surt és espectacular, així que tots els vostres dubtes sobre la grip haurien de quedar resolts. En mig de les interessants opinions de tots ells trobareu també algunes declaracions meves.

[Nota: Moltes gràcies al Brian per notificar-me que el programa es va poder veure a tot arreu menys a Catalunya i passar-me l'enllaç online, que pel que es veu només estarà actiu per un temps breu.]

I de regal, una petita entrevista que em van fer al 9 TV la setmana passada (salteu al minut 1:11):

10 comentaris:

Allau ha dit...

Sense desmerèixer el fabulós grup d'experts, no hauria de ser més "víric" que "viral"?

Salvador Macip ha dit...

Allau, imagino que tens raó. He optat per "viral" perquè és com els anglesos en diuen, d'això dels vídeos que s'escampen per la xarxa, així de pas feia un joc de paraules, potser no molt acurat. He corregit una mica el títol en el teu honor (i he afegit un altre vídeo "viral") :-)

matilde urbach ha dit...

Perlamordedéu, Macip! Vas ser a Vic la setmana passada i no ens vas venir a veure? Ai.

Clidice ha dit...

em costa entendre com "se'ls va escapar de les mans" la informació de tot plegat. Si realment tota la part "oficial" era tan acurada i seriosa, com va ser que van acabar donant la imatge de ser uns valedors dels dividends de ... les farmacèutiques (en el to Polònia adequat). Em costa creure que la responsabilitat hagi pogut ser d'uns quants vídeos per Internet.

Salvador Macip ha dit...

Matilde, perdona que no ho anunciés, però és que els de la Uni em van programar un dia molt dens! No vaig tenir massa temps de res... El proper cop passo a saludar i a veure aquest exemplar famós d'Immortals que teniu a la biblioteca.

Clídice, tens raó: cal buscar responsable si trobar la manera de fer les coses ben fetes el proper cop. No hi ha excuses que valguin perquè hi ha molt en joc.

La lectora corrent ha dit...

Molt interessant, l'entrevista.

El Diccionari de l'Enciclopèdia recull viral, però remet a 'víric'. No hi és, en canvi, en el de l'Institut d'EStudis Catalans, però suposo que amb el temps també hi serà com a sinònim de 'víric'. Jo procuro evitar-lo.

Per cert, he clicat damunt la imatge de Documentos TV, que creia que era on calia clicar per veure el vídeo, i se m'ha obert una finestra amb un anunci d'assegurances de cotxe (o alguna empresa que els gestiona) que, a més, si vols que et faci el pressupost de l'assegurança del teu cotxe, li has d'indicar el teu NIF.

Salvador Macip ha dit...

Gràcies per l'aclariment viral, Mercè! Que consti que no tinc res a veure amb aquests que intenten treure´t diners d'unan forma tan barroera...

Deric ha dit...

viral o víric: ni idea, jo vaig pel reportatge

jomateixa ha dit...

Canviant de tema... He anat seguint les teves entrevistes i... Ja saps que els estàs EXPLICANT EL LLIBRE! si continues així no caldrà que el llegeixin.

Salvador Macip ha dit...

Ha, ha! Jomateixa, tens raó. hauria de començar a dir "i si voleu saber com acaba aquesta història, llegiu el llibre!"