dilluns, 28 de juny del 2010

Dilluns musical: cornetti per tutti.


La setmana passada vaig aconseguir una fita: que el meu fill fes la corna, les banyes del dimoni. Mai se sap, li pot fer servei algun dia per evitar un mal d'ull, però segurament les farà servir més sovint quan vagi de concerts. Mai no és prou aviat per aprendre aquestes coses.

Un cop superat l'obstacle de la destresa manual, ens vam posar a aplicar ràpidament la nova tècnica apresa amb la cançó que us deixo avui (aprofito l'excusa per fer un Dilluns musical retro). Hauríeu d'haver vist l'hereu amb les banyes alçades, fent un headbanging molt decent i partint-se de riure. Tot un professional. Que serveixi aquest video també com a modest homenatge a Ronnie James Dio, inventor del gest i cantant de luxe, mort fa un parell de mesos.

Encara que no us vagi el heavy dels 80, feu un cop d'ull aquest video perquè és (involuntàriament) divertit. Inclou una introducció pastoral de minut i mig abans Dio no treu el cap fent de cavaller andant vestit de cuir i disposat a arreglar el món amb una espasa més grossa que ell. Dio, Holy Diver (Holy Diver).

8 comentaris:

Clidice ha dit...

saps que he pensat quan el ferrer li ha donat la nova espasa?: és clar, se li ha acabat el carregador de l'altra :D veient aquest vídeo constato que algunes sectes religioses americanes són encara més risibles al catalogar el rock de demoníac :P més aviat pot resultar patètic ^^ (i els ulls de gat dels que duen la caputxa de ras del todossién? és que no té desperdici!) Bon dia!

Txisky ha dit...

On estigui la Doro.... melafo!

Deric ha dit...

la de barbaritats que es van fer als anys 80!

Mr. Aris ha dit...

reialment es patetic...molt heavy, espasa i rates.Per cert, les rates actuen força be.

Lluís Bosch ha dit...

Ostres, en Dio! Quant de temps... mira, ara me'n vaig al youtube per culpa teva a rescatar vells heavys.

Salvador Macip ha dit...

Clídice, sabia que tu apreciaries totes aquestes subtileses... ;-)

Txisky, aquesta l'haurem de deixar per a un altre dilluns. Fa més por que el Dio!

Deric, tu ho has dit!

KlingeltoneKostenlos ha dit...

thank

KlingeltoneKostenlos ha dit...

Does mobile phone have the best quality ringtone? Are you satisfied with your ringtone? Do you feel bored and want to change? I will mention the most favorite ringtone in 2018 that I usually install here:mobi ringtones

These are ringtones that I recommend to anyone to refer and install without spending a lot of time:
Jitni Dafa ringtone
Tera ghata ringtone
Jab Bhi Teri Yaad Aayegi ringtone
Pilla Ra ringtone
Laung Laachi ringtone
Best quality ringtone in 2018 here. Free ringtones for everyone here. Quickly install your favorite ringtone for your mobile phone. Thank you for your attention.