dilluns, 5 de juliol del 2010

Dilluns musical: retorn.

Salutacions a tots. Ja torno a estar connectat, després d'una setmana de relacionar-me amb el món només de forma analògica (els diaris han estat el meu únic contacte amb la realitat). Una sensació curiosa, aquesta de no llegir què pensa la gent, just durant els dies que alguns dictaven sentència mentre altres treien banderes al carrer per celebrar el triomf (suposo que només el de caire esportiu).

Ja sé que no és molt original i no deixa de ser propaganda d'una beguda alcohòlica, però us poso igualment avui aquest vídeo, que ja haureu vist mil cops, per a què us feu una idea de com han estat les meves vacances. Només heu de sumar als protagonistes uns vint anys i tres criatures més, i restar unes quantes caixes de cervesa i el vaixell. Diguin el que diguin els de la Damm, Menorca és una illa eminentment familiar...

9 comentaris:

Deric ha dit...

Molt familiar però tot i així m'encanta i l'anunci també

Dani Font ha dit...

No dius res de la incongruencia de l'anunci on el babau de torn deixa de fregar l'esquena nua d'un noia impressionant per anar a jugar a pales amb el seu amic babau també ... Ni que fossin el Bob esponja i en Patricio !! :-)
Amos anda !!!

Ferran Porta ha dit...

És bonic, però... és un vídeo musical, un anunci de la cervesa aquesta, publicitat de Menorca...? Què és? És bonic, això sí.

Brian ha dit...

A mi m'agraden totes, però Menorca és la illa que millor ha resistit l'embat del turisme i la que millor ha conservat la seva personalitat. I l'anunci està bé: compleix la seva finalitat comercial i de retruc promociona la illa. L'any passat els hi va sortir bé amb Formentera i enguany han repetit; perquè no?

LEBLANSKY ha dit...

Benvingut al món virtual!

Unknown ha dit...

Vols creure que no l'havia vist???

sànset i utnoa ha dit...

Aquests de l'Estrella tenen la intenció de destruir les Illes.

*Sànset*

Mr. Aris ha dit...

faltaria afegirli un asalt per part de pirates...

Salvador Macip ha dit...

Deric, Brian, Ferran, Menorca és una illa genial i l'anunci està ben fet. Per arrodonir-ho han omplert l'illa d'auncis amb imatges dels nois del vídeo.

Dani, un ha de tenir les prioritats clares: els esports són el primer. :-)

Eulàlia, sota quina roca t'amagues? Si m'ha arribat fins i tot aquí dalt!

Aris, i també un parell de talaiots, no els oblidem!