dilluns, 6 de setembre del 2010

Postals d'estiu (i X): la no-cançó de l'estiu.Havia avisat que el blog quedaria desatès per les vacances però al final ha passat just a l'inrevés. Espero que no us hi hagueu acostumat, perquè ara torno a la rutina i deixo això del post diari. És una cosa que només es pot fer quan l'única obligació que tens és anar a la platja.

Que serveixi aquest vídeo d'inici de la temporada dels Dilluns musicals i les seccions fixes del bloGuejat. És un tema d'un grup que ja sabeu que m'agrada, i que he escoltat bastant aquests dies. És impossible que arribi a ser mai la cançó de cap estiu. El vídeo és molt curiós. Hi surt una famosa i una criatura digna d'una pel·lícula del David Lynch. Yeasayer, Madder red (Odd blood).

1 comentari:

m. ha dit...

Ens has malacostumat, però sabem que ets un home molt ocupat i només et castigarem amb un altre dinaret com el d'ahir :)

M'ha xocat bastant el video. Suposo que intentar raonar-ho tot és la nostra manera d'evolucionar, però se'm fan estranys els motius pels quals ho fem, si és que n'hi ha algun.
Ah, i el que més m'ha agradat de la cançó: Què ens fa pensar que mereixem el temps d'algú?