divendres, 12 de novembre del 2010

Això ja ho havia predit jo a El joc de Déu...

Last week, one of the detectors at the Large Hadron Collider (LHC) made a quiet step towards discovering the Higgs particle. (Nature)

Physicists Create Black Hole 'Light' in Lab. (Science)


La realitat imitant la ficció. Sherman, we need you!

8 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

No t'ho nego pas. Passa que jo de moment amb l'idioma anglès hi mantinc la mateixa relació que amb el mogol. Digue'm ignorant si vols, però cadascú té dreta a escollir en quin territori situa la seva ignorància.

Sergi ha dit...

Vaaaaaaa, que jo no he volgut saber res del llibre perquè em vingui de nou, no siguis spoiler! De física de partícules va? Que cabron, no saps com m'agrada això (sense tenir-ne massa idea...). Ja té un altre punt a favor per la crítica.

Allau ha dit...

Salvador, ara no m'expliquis el final, que ni tan sols l'he començat!

Anònim ha dit...

Passa't pel nou bloc d'Effy Stonem. Una mena de reflexió personal que tracta sobre la vida diària i les persones comunes.

www.noiadepoblealaciutat.blogspot.com


Salut!
Effy.

Jesús M. Tibau ha dit...

si els articles estiguessin en català segurament no els entendria, però en anglès, sóc gairebé tant bo com Montilla (en català sóc millor).
Però estic acabant el llibre i puc intuir per on van.
Si veig pel carrer algú semblant a Sherman, amb jersei de coll alt, començaré a espantar-me

Galderich ha dit...

Podries dir quin és el número que tocarà a la Rifa de Nadal? Ens faries un favor molt gran a tots els blocaires ara que pots comprar el número que vulguis per internet.

Mr. Aris ha dit...

ets gran, SM, jo ja et vaig dir que el pulitzer o el nadal

Salvador Macip ha dit...

Lluís, em sembla que t'estàs quedant sol en aquest territori de la ignorància on has plantat la tenda! ;-) En resum, les notícies parlen de partícules subatòmiques, forats negres i coses així... S'entén millor a El joc de Déu.

XeXu, una mica de física hi ha, però això ja es veu a les primeres planes, no estic espoilejant res! Si t'agrada la física t'ho passaràs bé (i sinó també, és clar).

Allau, tot això passa al principi, com li deia al XeXu. No pateixis que hi ha sorpreses tota l'estona.

Jesús, desonfia més dels qui porten batan blanca! ;-)

Galderich, el número no te'l puc dir perquè compto amb quedar-me tot el pot jo. Si el 2011 començo a bloguejar des del Carib ja sabreu quina és la raó.

Aris, per dsitjar que no quedi! ;-)