dilluns, 6 de desembre del 2010

Dilluns musical: castells en el cel.



Per continuar amb el tema de la setmana passada, Joe Hisaishi fa les bandes sonores per a les pel·lícules de Miyazaki. Estan totes molt bé, però en té dues d'excel·lents. Una és la de la Princesa Mononoke i l'altra la de Laputa, que us poso avui. Segur que no escolteu normalment cançons de música simfònica de fa un quart de segle amb una veu cantant en japonès, per això la majoria de vosaltres us deveu haver perdut aquesta joia. No patiu, que ara mateix ho arreglem. Joe Hisashi and Azumi Inoue, Carrying You (Laputa soundtrack, 1986).

5 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

Amb aquest nom, aqui es pensarant que es un altre tipus de música... (no me n'he pogut està, es que don peu)

Sergi ha dit...

La cançó està bé, i el dibuix també, però com diu l'Aris, el nom de la pel·lícula és molt desafortunat!

LEBLANSKY ha dit...

La música està bé, però el millor són les imatges, en especial quan arriben a Laputa; gràcies per fer-nos-la recordar :) Per cert, no sé si és dèria meua o no, però en les màquines de Laputa vaig trobar una clara influència de Chaland, en especial de "Les robots ne sont pas des hommes". Ho dic sincerament.

Salvador Macip ha dit...

Pero mira que sou incultes, eh? Laputa és el nom de la ciutat flotant d'Els viatges de Gulliver. Qualsewvol semblança amb una altra cosa és puira coincidència (o no, caldria preguntar-ho al Swift).

Leb, tens raó. No hi havia pensat, però hi ha una connexió calandiana amb els robots.

Anònim ha dit...

Gràcies per la recomanació!