dimecres, 9 de març del 2011

Retorn a la normalitat


Demano disculpes per la interrupció de servei que hi ha hagut tot el dia al bloGuejat i els altres problemes tècnics associats (vegeu la imatge que acompanya aquest post). Aquest no ha estat l'únic blog afectat per l'epidèmia de píxels que han bloquejat l'accés a la catosfera avui (en podeu seguir la crònica aquí). Per sort sembla que ara tot ha tornat a la normalitat. Gràcies als qui heu contribuït a fer-ho possible i esperem que aquest trist episodi no es torni a repetir.

6 comentaris:

Allau ha dit...

Insisteixo, el que ha retornat és l'anormalitat. I feu el favor de no confondre'm amb un agent secret dels PIXS!

Sergi ha dit...

Ha estat un dia molt intens des de les 7h del matí, un no parar. Però sembla que les coses tornen mica en mica on eren, és a dir a l'anormalitat quotidiana. Em quedo més tranquil. Ara que ens deixen, serà qüestió de publicar.

LEBLANSKY ha dit...

A mi al final l'anormalitat anormal -no la normal- ja m'agradava i tot...

Unknown ha dit...

Estic amb en XeXu, va ser un dia molt intens... encara estic intentant processar-ho!

Alyebard ha dit...

Aviam si aconsegueixo despixal·litzar-me durant el dia d'avui.

PIXTERMINATOR ha dit...

la normalitat ja no serà mai més la que era abans de la gloriosa batalla lliurada aquestes últimes 24 hores... teniu disponible el comunicat final del GRAN PIX al bloc oficial de la invasió pixelitzadora. Alguns humans estan sent despixelitzats però hem tingut algun poblema amb la pixelitzadora: com podeu compendre sempre la fem servir per pixelitzar, i per mirar de despixelitzar hem invertit el procés el que no garanteix uns resultats òptims... però vaja, això és el que vosaltres, humans, en dieu danys colaterals, oi? esperem que sereu comprensius si veieu algú amb un píxel per comptes d'orella... APIX!