dimecres, 27 d’abril del 2011

Avui: conferència a Blanes.


Si voleu saber els secrets de la immortalitat, passeu-vos avui per la bilbioteca de Blanes a les 8 (procuraré donar la recepta per una llarga vida a temps per a què pugueu anar a veure el Barça), per sentit la conferència que donaré en el marc de l'Aula Blanes. Si algun culer vol que li firmi un llibre, estaré a la biblioteca des de dos quarts de vuit (la resta es pot esperar al final del xou). Aquest és més o menys el resum:

LA QUÍMICA DE LA IMMORTALITAT

Per què envellim? Per què els nostres organs deixen de funcionar progressivament al llarg dels anys? Gràcies a la recerca biomèdica intensiva de les darreres dècades comencem a entendre què defineix l’envelliment de les nostres cèl·lules a nivell molecular, quines reaccions químiques les desgasten fins que no poden seguir endavant. Entendre les causes ens posa molt més a prop de trobar-ne una solució. Amb els coneixements que tenim ara, és possible frenar l’envelliment o fins i tot fer-lo retrocedir? Podrà la química algun dia ajudar-nos a aconseguir la immortalitat?


Ens hi veiem!

7 comentaris:

PepQuímic ha dit...

No us ho perdeu, segur que valdrà la pena.
Gràcies per participar a Aula Blanes i fins aquest vespre, Salvador!

Sergi ha dit...

Però a veure, una conferència amb aquest tema, encara que sigui de caràcter púrament científic, no et dóna idees per escriure una novel·la? La immortalitat? No sona malament, no?

MBosch ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Deric ha dit...

jo vull saber el teu secret per poder fer tantes coses!!!!

Deric ha dit...

Si acabo aviat de la feina, m'hi passaré, però avui toca treballar fins tard...

Montse ha dit...

Ja et vaig dir pel facebook que no vaig poder venir, però el que si que va venir va ser el meu fill Jordi, fervent admirador teu, que va dir que havies fet ple. Jugant el Barça, fe un ple a les 20h és per felicitar-te molt i molt!!!! Endavant les atxes!

Salvador Macip ha dit...

XeXu, no ho diguis molt alt, que no em robin la idea!

MBosch, vaig fer un resum a la ràdio l'altre dia. El penjaré al blog així sabràs una mica de què anava.

Deric, aquest l'explicaré en un llibre i em faré d'or! A veure si en algun moment o altre coincidim en algun lloc...

Montse, jo no les tenia totes, però a Blanes sou la pera i sempre em feu costat, fins al punt que ni el Barça-Madrid pot fer-hi res. Moooooltes gràcies!