dijous, 2 de juny del 2011

L'escollit (LXXXIII): Blogs de lletres.

Sessió doble d'Escollit aquesta setmana. Suposo qe econeixereu el Blogs de Lletres, un agregador de blogs en català que parlen de literatura. El bloGuejat hi és des de gairebé el principi, com molts dels blogs dels qui us passeu per aquí. En Josep Porcar, que és qui ha muntat el web i fa la feinada de mantenir-lo, acaba de rentar-li la cara. El nou disseny és menys dens i es llegeix millor. A més, hi ha inaugurat una secció anomenada Col·laboracions que vol que sigui  un "recull escrits de blogaires, publicats o inèdits, que reflexionen sobre algun fet literari i/o fan literatura." Hi podreu trobar els meus escrits aquí, en principi rescatats del bloGuejat. A més, ara podeu trobar el Blogs de Lletres al twitter. Una bona manera d'estar al dia del que anem dient als blogs que parlem de llibres.

5 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

ara, en contes dels diaris, els critics literaris estaran enganxats al twiter...

Mr. Aris ha dit...

SM, sembla que alguns blogs tenim problemes perque ens deixin comentaris, m'ho acabar de dir un amic que ha volgut deixar un comentari i no ha pogut

SU ha dit...

Salvador,

Gràcies pels teus escollits, interessants, com sempre...

Curiosament, Blog de lletres no deu considerar el meu blog com a literari perquè mai no hi he vist cap apunt de Llegeixes o què!? (sniff).

Bé, però el que volia dir-te és que t'acabo de sentir a la ràdio!

Tonets,

SU

Salvador Macip ha dit...

Aris, el blogger fa el burro darrerament, jo també he tingut problemes. Twits i blogs són el futur de la comunicació! És on hi ha millors crítiques, de fet.

SU, posa't en contacte amb en Josep Porcar a través del Blog de Lletres, a veure si ho arregla. És difícil estar al dia de tots els blogs literaris, no crec que l'oblit sigui intencionat perquè el teu blog està molt bé! I gràcies per escoltar-me!

SU ha dit...

Gràcies a tu, Salvador! Sempre és un plaer llegir-te i escoltar-te!

SU