dimarts, 27 de setembre del 2011

Un llibre que val 2.500€ (o no)

El Ferran, que sempre n'està barrinant alguna, m'envia un email explciant-me que ven un llibre seu per 2.500€. Mal negoci, penso. O molt bo, si pot aconseguir trobar ni que sigui un innocent. Però és que l'oferta té truc: el preu només s'ha de pagar si no el llegeixes. Si ho fas, et surt de franc.

Ho he trobat una idea prou original com per fer-li difusió. Trobareu tota la informació sobre els seus llibres d'aforismes aquí. Baixeu-vos-els però sobretot llegiu-los, sinó contraureu un deute important amb l'autor.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

He sentit llibres gratis? Ja saps que això m'interessa!

Carme Sala ha dit...

Una idea brillant! El descompte surt a conte! :-)

Assumpta ha dit...

La imaginació al poder!! :-))

Ara vaig a mirar-ho!

Assumpta ha dit...

Ui!! Hi he anat i ara li dec 2.500 Eurets al FERRAN, però és un deute momentani perquè ho he trobat molt interessant i ho llegiré!! Però serà al vespre que sempre vaig amb més temps :-))

Paraula de verificació: hasesin...

glubs... no, no cal que m'assassini, de veritat que tinc intenció de llegir-ho!! (he clicat el del dit a l'ull... de moment... que sinó el deute s'acumula!!) :-P

Alyebard ha dit...

Un cop de màrqueting molt aconseguit. De moment encara li dec 2.500 €

Mr. Aris ha dit...

molt bo...ja no saven que inventar-se

Garbí24 ha dit...

així el llegiran fins i tot els que no en saben.....bona pensada

Ferran Porta ha dit...

A banda d'escriure, aquest senyor de màrketing en sap una estona. Bé, bé...

Clidice ha dit...

vaig corrents a pagar el deute! :)

Ferran Cerdans Serra ha dit...

Gràcies per la difusió, Salvador! (el rodolí és casual) :D
La veritat és que l'objectiu principal és que els llibres arribin al màxim de gent (que per això els he escrit, perquè siguin llegits) però n'hi ha d'altres:
- Un joc còmplice amb el lector (habitual o no de Llibres Artesans), que pel que m'han dit fins ara és divertit i diferent
- Que totes les descàrregues impliquin una lectura, seguint la campanya "Apadrina un Llibre: Llegeix-lo!" - Sempre es parla de descàrregues, però no sempre coincideixen amb les lectures reals.
- També comporta una lleugera crítica a l'hàbit cada cop més estès de descarregar tota mena d'arxius (pelis, música, llibres...) que en realitat només s'acumulen i mai no es veuran ni s'escoltaran ni es llegiran. Igual que amb els llibres en paper, vaja ;-)
- I finalment, una mostra de creativitat en un món en el que sembla que tot està inventat... hi ha moltes coses per inventar encara!
Moltes gràcies de nou per la difusió i espero que t'agradin i que us agradin, ja em fareu cinc cèntims del que us han semblat, salutacions!

carina ha dit...

Bona iniciativa

sargantana ha dit...

aixo es marketing..i lo demes burrades
jajajja

jomateixa ha dit...

cap allà que me'n vaig...

fanal blau ha dit...

Boníssim!