divendres, 10 de febrer del 2012

El cap d'en Pàmies

Coneixeu ja en Víctor Pàmies, mestre de les parèmies. L'hem citat al blog altres vegades. Va ser un dels primers de treure-li profit a això del crowdfunding amb el seu primer llibre de refranys anatòmics, Amb cara i ulls.

Va camí de repetir la fita amb A cap cap cap, el segon volum de la sèrie, dedicat, òbviament, als refranys que parlen del cap. Passeu-vos pel Verkami per ajudar a fer que aquest llibre es converteixi en realitat, perquè és un projecte rigorós i ben fet i que realment val la pena.

[Actualtizació: es veu que avui en Gazo ha tingut la mateixa idea...]

8 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Hem fet un bisbe (versió blocaire), Salvador.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Salvador, ara que veig el teu caparró apareixent per l'extrem de la pàgina... penso que encara hi podríem fer alguna cosa de marqueting! :-)

Qui té padrins, el bategen i amb blogaires com el Gazo i tu fent cops de cap i de mans, no dubto que puc anar a la lluna i tornar amb patinet, si cal.

Gràcies, Salvador!

LEBLANSKY ha dit...

M'hi passo ara mateix!

en Girbén ha dit...

Ara em balla pel cap una de bona...
Cap-al tard tal vegada la concreti.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Tot allò que us vingui al cap i que pugui incorporar al llibre, encara hi sou a temps, que no he tancat l'original encara!

Salvador Macip ha dit...

A la lluna i a Mart si vols, Víctor! Encara no he passat per caixa (quan me'n recordo no tinc la targeta a mà...) però pots comptar amb mi.

Mr. Aris ha dit...

molt interesant

Clidice ha dit...

Què poc que queda :) dóna bo quan reps el correu dient-te que s'ha aconseguit :)