dijous, 17 de maig del 2012

Pels qui no vau poder veure el Gent de Paraula ahir...

... aquí teniu el vídeo. I si us fa mandra, aquí teniu el resum escrit.

11 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

jo si que el vaig veure, vas quedar molt be!

Carme Sala ha dit...

Doncs mira, s'agraeix! jo precisament no la vaig poder veure i ara tot treballant l'he pogut seguir :-)

Una bona entrevista, felicitats!

jomateixa ha dit...

Vaig fer tard, com estava previst.
Aquesta tarde li dedico una estona.

Yáiza ha dit...

Ja tinc distracció per avui mentre dino!

Yáiza ha dit...

Eeeei! Ja l'he vist! Hehehe, m'ha agradat molt veure-ho, realment. Ets molt xerraire! Déu ni do, la teva trajectòria, i mira que ja em sonaven moltes coses d'haver-les anat llegit, però tot i així... Fiu. M'agrada molt com expliques les coses de recerca que fas, molt entenedor a nivell de tothom, però sense dir coses que no sóc (cosa que passa de vegades quan les explicacions es tornen molt bàsiques). Per cert... metge! Això no ho tenia present. Medicina UB?

I per cert, déu ni do l'anècdota del naixement de l'Hereu, això tampoc ho sabia. I el tema musical tampoc no en tenia massa idea. Dels llibres sí, clar.

Doncs res, molt amena i distreta l'entrevista. Quin èxit! Apa, sort i ens anem llegint.

Josep ha dit...

Ets un putu crack, ja ho saps.

Salvador Macip ha dit...

Gràcies a toooots!!

Yáiza, sóc la persona menys xerraire que conec, però quan em posen el micro davant m'esforço! I sí, doctor en medicina i cirurgia per la UB... que no semblo metge? :)

Yáiza ha dit...

No massa! Et feia sortit d'alguna altra carrera, la veritat. Bé, si déu vol l'any que ve compartirem titulació. Tot i que això de "cirurgia" no sé si ho posen, encara... I de moment, em quedaré amb "llicenciada". Però per algun lloc es comença!

Vaja, així que poc xerraire? No semblava, no. Vas quedar molt bé explicant un munt de coses! =P

jomateixa ha dit...

Vista! uf, és que com visc al "biiip" del món, Internet té moltes intermitències i m'ha costat una mica veure-la sencera.
M'ha agradat molt. Suposo que a les més curtes, a les de presentacions i prou, es queda molt per dir.
El primer cop que et vaig veure va ser en el programa d'en Miquel Calçada i l'endemà el meu pare em comentava, "el vas veure? em va agradar molt com es va explicar parlant del càncer. Se l'entenia molt bé"
"moraleja": t'expliques millor que un llibre obert... hehe

Salvador Macip ha dit...

Gràcies jomateixa! No són temes fàcils de resumir en els pocs minuts que et donen. Poc a poc he anat aprenent com fer que s'entengui millor...

Mari ha dit...

Hola! Justo acabo de leerme "Colmillos" y buscando la portada en otro blog encontré el tuyo! Espero que no te importe que me pase y te siga, acabo de hacer la reseña del libro y bueno... Mañana se podrá leer :) ya que es una entrada programada.
Me gustaría si fuera posible que te pasaras por mi blog y me siguieras, así tengo más facilidad a la hora de entrar al tuyo :)

Un saludo!!

pd: porfa, si no es mucha molestia, las contestaciones en mi blog porque sino, no las leeré nunca! porque nunca me acuerdo de donde firmo :S