dilluns, 30 de juliol del 2012

Portella, número 4

Molt interessant el quart número de la revista cultural andorrana Portella, de la qual ja us he parlat en altres ocasions. És fantàstic que una publicació d'aquest nivell mantingui el ritme en aquests temps incertos.

La presentació continua sent impecable, des del disseny a la qualitat del paper, però el més important és que els articles valen la pena. D'aquesta número voldira destacar la contribució evocativa de l'Albert Villaró, l'entrevista al Tortell Poltrona, un personatge que sempre he troabat fascinant, i el dossier sobre la relació de Martí i Pol amb Andorra, un tema que no coneixia. Bones lectures d'estiu.

No sé si és fàcil trobar-la fora del seu país d'origen, però aquesta és la mena de producte que algú a la institució adequada hauria de vetllar per a què arribés fàcilment a tot l'àmbit lingüísic.

4 comentaris:

Mr. Aris ha dit...

prenc nota! no surts tu? perquè últimament estàs imparable!

Núria Pujolàs ha dit...

Gràcies per la recomanació! Un petó!

David Gálvez Casellas ha dit...

Gràcies, com sempre, per les teves paraules de suport. Ves fent-li punxa al llapis (virtual), que un dia d'aquests et demanarem alguna coseta...

La noia estrambòtica ha dit...

Gracies Salva. Ets molt observador i tens un bon ull per aquestes coses. La veritat es que m'agradaria llegir mes revistes tipus literari. He de fer una recerca si hi ha qualsevol revista amb aquesta meta en ses illes.