divendres, 12 d’octubre del 2012

Aquest diumenge, els c@ts

Són uns premis especials, poc ortodoxes. Sense pressions, baralles ni periodistes que fan fotos. Un premi que es fa, es dóna i es recull entre els amics d'aquest racó de la catosfera. Per això m'agraden els c@ts i procuro no perdre'm cap any la cerimònia virtual. Sempre es descobreixen coses interessants.

Si no heu assistit mai a cap d'elles, no us perdeu la que es farà aquest diumenge, 14 d'octubre, a les 21:45h del vespre aquí. El bloGuejat hi participa com a finalista al premi Catalans al món (que ha guanyat els dos darrers anys... esperem poder passar el ceptre a algú altre aquest cop) i a més repeteixo com a presentador... Ens hi veiem!

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Homeeeee, estàs fent spoilers de la gala!! Que els presentadors no sabeu qui son els altres, ni tampoc els guanyadors! Ara ja saben que tu presentes, bah, quin rotllo! Ara només queden 11 noms de presentadors més per conèixer, i 24 guanyadors, si fa no fa). Vinga, tots a posar-se les sabatilles i la bata de gala, que ja queda poc!

Salvador Macip ha dit...

He desvelat un dels secrets més ben guardats de la gala? La culpa és de Wikileaks!! Ho he fet perquè segur que les meves reconegudíssimes dots de presentador atrauran un munt de públic.... ;-)

Francesc Puigcarbó ha dit...

no se de que va això. Et puc votar? o ja he arribat tard.

Salvador Macip ha dit...

LEs votacions estan tancades, per'o pots veure com es reparteixen els premis en directe via blog. És una experiència.

jomateixa ha dit...

A veure si puc ficar la canalla a dormir d'hora i aquest cop no me la perdo.

Assumpta ha dit...

M'agrada molt com parles dels C@ts, ho dic ben sincerament! ;-) Que algú com tu, que ha guanyat un munt de premis literaris, que fa una feina reconeguda... valori aquesta iniciativa, en parli, animi sempre a la gent a participar, ho trobo magnífic :-))

JOMATEIXA.- Nenaaaaaaaaaa deixa-les quedar! Si tampoc és tan taaaard!! :-DD