divendres, 16 de novembre del 2012

Algunes coses que he fet aquestes dies

He sortit a Els Matins de TV3 parlant de Què és el càncer i d'El llibre de la Marató. Als estudis de TV3 vaig tenir el plaer afegit de veure de prop la Judit Mascó, que sempre alegra la vista, i a l'Empar Moliner a quatre grapes (no malpenseu: arribava tard al sofà i ho va haver de fer per no passar per davant la càmera). Surto a partir del minut 6:30.



Aprofitant que estava allà, em vaig fer la foto de família amb tots els col·laboradors que han participat en el llibre i el disc de la Marató d'aquest any, durant la presentació oficial. Com que als alts ens van relegar a la darrera fila, haureu de fer un acte de fe i creure que la closca que surt al costat d'un Josep Maria Fonalleras estirant el coll és la meva.


La versió condensada del making of del llibre i el disc ja està penjada. Veureu que els cantants i els mediàtics tenen més protagonisme, però la meva closca apareix de nou, durant només mig segon, cap al final del vídeo:



També he berenat amb l'Adam Martin mentre em feia unes preguntes per a La Xarxa. Un format d'entrevista molt distès (i nutritiu!). Teniu l'audio aquí.

I he presentat el llibre al meu poble, on sempre puc comptar amb el suport dels meus amics, parents i paisans (moltes gràcies!).





[ACTUALITZACIÓ] Altres crítiques, ressenyes i entrevistes:
Tumateix llibres
Blog de Joaquim Elcacho
Jordicine
L'illa dels llibres
Julia en la Onda (Onda Cero)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha encantat la conversa amb l'Adam Martí! Molt bona feina i que passis un molt bon cap de setmana, segueix així :)))

Cristina TGN

Yáiza ha dit...

Ep! En aqueta foto de família de la Marató hi surts amb un nano que és company meu del cau! Val a dir que a ell se'l veu molt més que a tu! Hehehe! És el Roger Margarit, mirant la foto a la dreta de tot, el jovenet barbut (d'ofici, cantautor en pràctiques)

Salvador Macip ha dit...

El Roger és millor que jo trobant llocs a les fotos! He d'aprendre d'ell... :-)