diumenge, 16 de desembre del 2012

Avui és la Marató de TV3...


...no us oblideu de fer-hi un cop d'ull i, sobretot, de contribuir-hi. Si poseu la televisió, és possible que m'hi veieu treure la closca cap a les 13.30. Per coincidències de la programació, a la mateixa hora em tindreu a RAC1 fent el programa de ciència del Via Lliure (òbviament en diferit aquest cop) on, entre altres coses interessants d'altres temes, repassaré alguns avenços recents en tractaments i diagnòstic del càncer.


Us deixo amb el vídeo que va sortir fa uns dies al Via llibre sobre el llibre de la Marató (hi faig una aparició al minut 1:55), que està sent tot un èxit de vendes.

 

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Vaja, no et podré veure avui, ni sentir-te, així que no puc fer-te cas en aquesta part, però en l'altra sí, ja hi he aportat una humil donació. Que la gent s'hi animi!

Elfreelang ha dit...

procuraré veure't però no sé si hi seré a temps..tanmateix col·laboraré..

Garbí24 ha dit...

És un dels dies que la humanitat fa més honor al seu nom....

Yáiza ha dit...

Macip l'omnipresent! ;) Jo no n'he fet massa cas, aquest any... a part de les compres habituals de disc i entrades a events diversos, el programa no me l'he mirat massa, i això que hi sortien un parell de coneguts meus (el Roger Margarit i el Dr. Trilla, clar! Aquest últim també és omnipresent...). Aquest any els de sisè hem fet algunes de les xerrades divulgatives de la Marató... és interessant això de parlar del càncer amb xavals d'institut!

Josep ha dit...

De moment ja han superat els 4 milions d'€uros.

Gemma Sara ha dit...

Salvador, m'acabo de llegir el teu llibre sobre el càncer i m'ha resultat molt aclaridor... De fet no em preocupava sobre el tema i ara me'n preocupo una mica més, sense alarmar-me. Gràcies!

Salvador Macip ha dit...

Gràcies! Una mica de preocupació és sana, cal estar alerta.