diumenge, 24 de febrer del 2013

Una mica de ciència pel cap de setmana

Ahir vaig fer doblet mediàtic divulgatiu. Aquí podeu sentir la secció de Ciència del Via Lliure, on vam parlar dels principals problemes de salut de la humanitat, de neurones i carícies, peixos drogats, bacteris voladors i gats assassins, entre altres coses.

I aquí podreu llegir l'article d'opinió a El Periódico, on faig una mica d'anàlisi biològica de la corrupció i uso la Judit Mascó per proposar una solució al problema. 

3 comentaris:

Elfreelang ha dit...

ep acabo de llegir el teu article del periòdic, vols dir que això de la corrupció pot tenir a més un component individual...? vaja que depèn dels nostres principis,
l' educació rebuda .....home si se't presenta la Judit Mascó en negligé vols dir que acabaries sucumbint? o et resistiries?
bon diumenge!

Olga Xirinacs ha dit...

La primera secció el meu ordinador no l'obre. La segona sí.
Des dels senyors feudals que es quedaven la part del lleó de pagesos i ramaders, que s'ha procurat almenys estalviar una mica d'estranquis. Vol dir que, els de les capes socials baixes i mitjanetes, saben que seran robats i, si poden, es curen en salut.
Salut hi hagi, doncs.

Salvador Macip ha dit...

Elfree, l'home no és gaire bo quan es tracta de resistir temptacions... Suposo que el resultat de l'experiment amb la Mascó no el sabrem mai... per sort!

Olga, ja he arreglat el primer link, gràcies. Potser sí que les classes menys afavorides ho utilitzen com a mètode de defensa, però a les cultures nòrdiques això no es veu. Hi ha més sentit de grup. I el que passa llavors és que els de dalt tampoc no te la foten tant. A mi em sembla que és un tema més transversal i que si falla per baix també falla per dalt.