divendres, 6 de desembre del 2013

Ninja Chriztmaz

Ahir vaig anar a veure com l'hereu feia la seva representació de Nadal, clàssica tradició escolar de la temporada. El nivell de la producció va pujar respecte a la dels anys anteriors, sobretot perquè els intèrprets, de primer i segon curs, ja eren capaços de recordar més d'una línia de diàleg i dos moviments de  coreografia seguits. S'agraïa. Però tot el que hem guanyat amb desimboltura ho hem perdut en dicció: pocs membres de l'elenc conservaven la dentadura íntegra, coses de l'edat, així que el papissoteig era generalitzat. El crit de guerra sonava més o menys com "Merry Chriztmaz!" Ens va caure la llagrimeta igualment.

Durant aquesta setmana, li hem estat preguntant a l'hereu quin paper faria a l'obra, però no ens ho sabia explicar, el molt soca. Finalment, després de posar-lo contra les cordes, tot el que vam aconseguir va ser que ens digués, ben seriós: "Em penso que vaig de ninja". Com que els ninjes no són personatges gaire habituals al pessebre, vam assumir que no l'havia encertada. Efectivament: ahir vam descobrir que anava de Christmas cracker, una tradició molt anglesa. Li va fer tanta il·lusió (o més) que si hagués sigut un ninja de veritat.


7 comentaris:

Sergi ha dit...

Queda clar que si no hi ha dones pel mig, l'Hereues queda completament desorientat. Em pregunto què pensarà quan d'aquí a uns anys llegeixi el que expliques d'ell...

b.a. ha dit...

Mira m'ha fet molta gràcia i m'ha vingut al cap un vídeo d'aquests que va córrer ja fa uns anys per la xarxa del qual el teu nano em sembla una magífica segona part. Consoleu-vos, n'hi ha que no en tenen prou amb la intriga de saber que és un "ninja de Nadal".

Per si no el recordes:
http://www.youtube.com/watch?v=56WtLOPTbyk

Salvador Macip ha dit...

Ah, sí, el vídeo del castor! El recordava, b.a. Una cosa així, sí.

jomateixa ha dit...

em sembla que el teu fill (tema nenes a part), està fet un bon peça, si ja li fan fer els papers més "explosius"...

Carme Sala ha dit...

Hahaha, que dolz! ;-)
Jo també he pensat d'inmediat amb el nen vestit de castor; què bò...

Elfreelang ha dit...

té raó en XeXu li deixaràs llegir a l'hereu ?
que macos que són quan fan representacions amb disfressa o sense!

Salvador Macip ha dit...

Veurem si quan tingui edat de llegir blogs tindrà ganes de saber què passava quan era petit! Ja us ho explciaré... si encara esteu per aquí :)