dilluns, 13 d’octubre del 2014

Els primers 10 anys (i VII): Col·laboracions


Acabo el repàs a la primera dècada amb un trio de col·laboracions eclèctiques. Ja he dit que m'agrada apuntar-me a projectes una mica diferents, perquè surts del teu hàbitat natural i és una manera de divertir-se i aprendre a la vegada. Us he parlat de les novel·les i el llibre de divulgació que he fet a mitges, ara només em queda mencionar dos reculls: un de posts de blogs, La catosfera literària 08 (2008), i l'altre la clàssica antologia de textos per a la Marató de TV3, en aquest cas Tot està per fer i tot és possible (2012). I, finalment, el llibre més original que he fet (de moment): miLLoringliX (2011), una barreja de mètode humorístic per aprendre anglès i novel·la episòdica, basada en el blog del mateix nom que porta en Carles Roca-Font. M'hi vaig veure embolicat mig per accident i la veritat és que m'ho vaig passar molt bé fent-lo.

Fins aquí l'inventari. Ja heu vist que n'hi ha per a tots els gustos, i suposo que continuaré més o menys per aquest camí. Estic en un punt d'inflexió, això sí. L'any que ve sortiran les meves primeres novel·les juvenils (per la franja de 9-12 anys), un terreny que encara no havia explorat. A més, ja us he dit que en l'apartat de la novel·la per adults estic provant un gir més realista per al proper cicle, i en el de divulgació també vull intentar una aproximació diferent. O sigui que és difícil de predir com seran els propers deu anys... Mentre tingueu la paciència de llegir-me continuaré provant coses noves i mirantde sorprendre-us una mica, d'això en podeu estar segurs. Gràcies a tots!

5 comentaris:

jomateixa ha dit...

Doncs aquests també els tinc!
N'hauria de tenir un prestatge ple del Sr. Macip, però no és pas així. Per què? Doncs perquè tot i que jo també els he llegit, alguns han anat a parar a casa dels pares, altres a casa del meu germà...
Així en gaudim tota la família :)

Sergi ha dit...

Que gran el milloringlix. Mira que és una raresa, però m'ho vaig passar de conya llegint-lo, prou que ho saps.

Aquí seguirem, al peu del canó, a veure què ens ofereixes en aquests propers 10 anys, a seguir pencant de valent per continuar sorprenent-nos!

Salvador Macip ha dit...

jomateixa, que passis els llibres a gent que t'estimes és un gran elogi! No puc demanar més.

milloringlix és un experiment que ens va sortir prou bé, XeXu, aquestes coses espontànies que a vegades fan diana. Espero que n'hi hagi més, d'aquests, en la propera dècada!

Laia ha dit...

Oh, Milloinglix? M'agrada! Intentaré trobar-lo.

Esperarem les properes entregues, doncs :) Hauré de fer com la jomateixa, si no no arribaré a llegir-los tots!

Salvador Macip ha dit...

Gràcies, Laia!